Ο άι Βασίλης ντριφτάρει με BMW E36 600 ίππων [video]

Ο άι Βασίλης ντριφτάρει με BMW E36 600 ίππων [video]

Στην Πολωνία, ο άι Βασίλης δεν μοιράζει δώρα με έλκηθρο αλλά με μια ντριφτάδικη BMW E36 Turbo που δεν μπορεί να πάει ίσια.

Ο άι Βασίλης αποφάσισε να μην προσφέρει χαρά μόνα στα παιδιά που παραλαμβάνουν τα δώρα του, αλλά και σε όσους τον βλέπουν καθ’ οδόν για την παράδοσή τους.

Άλλωστε ένα ιπτάμενο έλκηθρο είναι εντυπωσιακό όταν το πρωτοβλέπεις, όμως μάλλον δεν κάνει πάντες. Σίγουρα όχι όσες μπορεί να κάνει μια BMW 3 Series E36, ειδικά όταν έχει βελτιωμένο κινητήρα με τούρμπο που αποδίδει πάνω από 600 PS και είναι στημένη για drifting.

Κάτω από τη στολή του άι Βασίλη κρύβεται για την περίσταση ο Rafal Kochanowski, μηχανικός αυτοκινήτων και ιδιοκτήτης συνεργείου στην Κρακοβία της Πολωνίας. Και το αυτοκίνητο, που ονομάζεται Black Project E36, δεν είναι άλλο από το αγωνιστικό που χρησιμοποιεί ο ίδιος στους αγώνες drift της χώρας του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο άι Βασίλης εκσυγχρονίζεται με αυτόνομο έλκηθρο [video]

Σύμφωνα με το σενάριο του video, τη στιγμή που ο άι Βασίλης μαστορεύει τη BMW στο γκαράζ του, μαθαίνει με ένα μήνυμα στο tablet του ότι το έλκηθρο που έχει παραγγείλει για την ετήσια βόλτα του δεν θα είναι έτοιμο στην ώρα του. Οπότε αναγκάζεται να βγει να μοιράσει τα δώρα με το αγωνιστικό.

Όλοι ξέρουμε βέβαια ότι το ανελέητο drifting δεν είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσεις στον προορισμό σου, αλλά αφού είναι τόσο ωραίο ως θέαμα, ας το παραβλέψουμε αυτό, κι ας ελπίσουμε απλώς να προλάβουν να πάρουν τα δώρα τους όλα τα παιδιά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube