Ο αϊ-Βασίλης εκσυγχρονίζεται [video]

Ο αϊ-Βασίλης εκσυγχρονίζεται [video]

Χάρη στο νέο αυτό, αυτόνομο pick-up, μπορεί να αφήσει πλέον τους ταράνδους στο παχνί.

Με το JNGL64 (προφέρεται… «τζινγκλ»), o πιο δημοφιλής «ντελιβεράς» μπορεί να κάνει τις παραδόσεις του άνετα και γρήγορα.

Το παραδοσιακό έλκηθρο μπορεί ακόμα να μεταφέρει παιχνίδια στα παιδιά όλου του κόσμου την παραμονή των Χριστουγέννων (ή της Πρωτοχρονιάς), αλλά δεν έχει μοντέρνο στιλ και την τεχνολογία που είναι σήμερα της μόδας.

Έτσι, η White64 Motors ανέλαβε να αναβαθμίσει τον άγιο με τα κόκκινα, προσφέροντάς του ένα αυτόνομο ιπτάμενο όχημα του 21ου αιώνα που θα διευκολύνει το κουραστικό έργο του.

Πρώτα απ’ όλα, το JNGL64 λειτουργεί με το πιο οικολογικό, ανανεώσιμο καύσιμο: τη δύναμη της πίστης. Έχει τελική ταχύτητα Mach 3000 (3.676.000 km/h) ώστε οι παραδόσεις δώρων στα παιδιά όλου του κόσμου να μπορούν να γίνουν μέσα σε μια βραδιά. Και το αυτόνομο σύστημα πλοήγησης Rudolph Red-Nose κάνει την όλη διαδικασία αλάνθαστη και ξεκούραστη.

Στο εσωτερικό του οχήματος, ο αϊ-Βασίλης έχει ανέσεις όπως θερμαινόμενες ποτηροθήκες για το κακάο του και πρόσβαση σε Wi-Fi για τη λήψη των e-mail με τις επιθυμίες των παιδιών. Οι ταπετσαρίες από δέρμα ταράνδου όμως, μπορεί να του είναι οικείες, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσουν τον Dasher και τον Dancer.

Η White64 έχει διαθέσιμο και configurator ώστε ο άγιος με τα κόκκινα να μπορεί να παραγγείλει το JNGL64 όπως ακριβώς το θέλει. Μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερις εξατομικευμένες πινακίδες κυκλοφορίας, πέντε αποχρώσεις του κόκκινου και βέβαια ανάμεσα σε χιονοπέδιλα ή ερπύστριες για την κίνηση μέσα στο καταχείμωνο. Προσφέρονται επίσης διάφορα διακοσμητικά εμβλήματα για το καπό, που περιλαμβάνουν τάρανδο, άγγελο, χιονάνθρωπο και στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο (για καραβάκι δεν μας λένε).

Το JNGL64 είναι το ετήσιο γιορτινό πρότζεκτ της διαφημιστικής εταιρείας White64 που η εταιρεία έχει θεσμοθετήσει για να ανυψώνει το ηθικό των εργαζομένων της και να διαφημίζεται η ίδια σε δυνητικούς πελάτες. Φέτος, η εταιρεία αποφάσισε να κάνει μια παρωδία των αμέτρητων teasers που αναρτούν οι εταιρείες τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης.

Στο παρακάτω video, o «σχεδιαστής» Chris Eve (λογοπαίγνιο για το σημερινό βράδυ) παρουσιάζει το πρότζεκτ. Περισσότερες πληροφορίες στο site της εταιρείας, ακριβώς από κάτω.

[Πηγή: White64]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube