Nürburgring: Τα καλύτερα «έβγα» του 2017 [video]

Nürburgring: Τα καλύτερα «έβγα» του 2017 [video]

Αυτά τα πλάνα από συγκρούσεις στο Nürburgring, συγκεντρωμένα σε ένα video μίας ώρας, είναι μια καλή υπενθύμιση για την επικινδυνότητα της πίστας.

Από τους φίλους του αυτοκινήτου που επισκέπτονται την πίστα του Nürburgring, δεν γυρνούν όλοι σπίτι με το αυτοκίνητό τους σε ένα κομμάτι.

Είτε από απρόβλεπτους παράγοντες όπως υγρασίες ή λάδια στην πίστα, είτε από απλά οδηγικά λάθη, δυστυχώς αρκετά αυτοκίνητα καταλήγουν στις μπαριέρες. Στις… πολύ ακριβές μπαριέρες του Nürburgring. Και παρότι οι ίδιοι οι οδηγοί που εμπλέκονται σε συγκρούσεις ίσως δεν θέλουν να ανεβάσουν το κατόρθωμά τους στο YouTube, οι κάμερες των θεατών και των κατασκόπων που στέκονται σε διάφορα σημεία της πίστας, τις καταγράφουν κανονικά.

Αρκετές τέτοιες άτυχες στιγμές συγκεντρώθηκαν στο παρακάτω video, το οποίο έχει συνολική διάρκεια μίας ώρας. Δεν περιλαμβάνει μόνο συγκρούσεις που συνέβησαν σε μέρες κοινού και σε trackdays, αλλά και σε αγώνες του VLN. Το κοινό σημείο όλων είναι ότι πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2017. Το υλικό συγκεντρώθηκε από τους ανθρώπους της Auto Addiction, τους ίδιους που είχαν ετοιμάσει και το ντοκιμαντέρ Inside the Ring.

Αν έχετε λοιπόν μία ώρα για ξόδεμα, ιδού:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube