Ντριφτάροντας στο χιόνι με Lambo Huracán [video]

Ντριφτάροντας στο χιόνι με Lambo Huracán [video]

H Lamborghini Winter Driving Academy διοργανώνει και αυτό το χειμώνα drifting snow courses στην Ιταλία, προσφέροντας απόλαυση και ατελείωτο θέαμα.

Τον χειμώνα, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες είναι υποχρεωτικά τα χειμερινά λάστιχα. Ως εκ τούτου, αλλά και λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, τα περισσότερα σούπερκαρ και hypercars ξεχειμωνιάζουν σε κλιματιζόμενα γκαράζ.

Πάντα όμως, η απορία έρχεται και σου τριβελίζει το μυαλό. Πώς διάολο πηγαίνουν αυτά τα αυτοκίνητα, ας πούμε στο χιόνι; Μιας και δεν το έχουμε κάνει –ακόμη- εμείς για να το διαπιστώσουμε ιδίαις χερσί, ας δούμε πως το κάνουν κάτι παλληκάρια με μπόλικες Lamborghini Huracán

Προφανώς, το video που θα δείτε δεν είναι ένα κλασικό θέαμα ντίφτινγκ, όπως αυτά που έχουμε κατά καιρούς παρακολουθήσει στο αμερικανικό Driving Center της BMW, με μπόλικο καπνό, καμένο και καταναλωμένο λάστιχο. Εδώ μιλάμε για τη Lamborghini Winter Driving Academy που μαζεύει ενθουσιώδεις τύπους, με παχύ πορτοφόλι βεβαίως βεβαίως, που στιλβώνουν την ικανότητά τους και βελτιώνουν τους χρόνους τους σε αυτοσχέδια πίστα, στο Livigno, στην Ιταλία.

Παρότι λοιπόν όχι κλασικό video με ντίφτινγκ, έχουμε κι εδώ πολλές φάσεις με εντυπωσιακά τέτοια, ακόμα και ντόνατς με Huracán, αποδεικνύοντας ότι με ένα γνώστη στα «πηδάλια» και σε αυτή την περίπτωση το θέαμα είναι εξασφαλισμένο.

Για όποιον ενδιαφέρεται, το επόμενο Lamborghini «Winter Accademia Livigno» θα είναι 19 και 22 Φεβρουαρίου με το μάθημα αρχαρίων «Avanzato 1», στις 21 και 24 με το πιο προχωρημένους «Avanzato 2», και στις 23 και 26 για τους προχωρημένους με το «Avanzato 3».

[Πηγή Lamborghini]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube