Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Michael Schumacher

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Michael Schumacher

Με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας και με άγνωστες πτυχές από τη ζωή του μέσα και έξω από τις πίστες.

Ένα ντοκιμαντέρ για τον Michael Schumacher ετοιμάζει μεγάλη κινηματογραφική εταιρεία, με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς του που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος της χρονιάς.

Όπως αναφέρει το έγκυρο motorsport.com, στο ντοκιμαντέρ που θα έχει τον τίτλο  «Schumacher» περιλαμβάνονται συνεντεύξεις από τον πατέρα του Rolf, τη σύζυγό του Corinna, τα παιδιά του Gina και Mick και πολλούς από τους ανθρώπους που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα του. Όλα αυτά θα εμπλουτιστούν με αδημοσίευτο αρχειακό υλικό από τη ζωή του θρύλου της F1, τόσο μέσα όσο και έξω από τις πίστες.

Την επιμέλεια της κινηματογράφησης έχουν οι βραβευμένοι Γερμανοί κινηματογραφιστές Michael Wech και Hanns-Bruno Kammertons, οι οποίοι έχουν ήδη συνεργαστεί σε ανάλογο ντοκιμαντέρ για τον αστέρα του τένις Boris Becker και τον μουσικό Udo Jurgens.

Την ευθύνη της παραγωγής έχει η  Β/ 14 FILM, μαζί με την DCM, που θα είναι υπεύθυνη και για τη διάθεσή της στη Γερμανία, με τη Βρετανική Rocket Science να είναι αυτή που θα διαχειριστεί τη διάθεση του φιλμ στη διεθνή αγορά και την προώθησή του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Εκπρόσωπος της Rocket δήλωσε πως το ντοκιμαντέρ θα εξερευνήσει τη ζωή του Michael Schumacher από την παιδική του ηλικία και θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις άγνωστες πτυχές της, τόσο σαν οδηγό, όσο και σαν άνθρωπο, οικογενειάρχη και πατέρα.

Η Sabine Kehm, υπεύθυνη για τις δημόσιες σχέσεις της οικογένειας, επιβεβαίωσε την συναίνεση της οικογένειας και δήλωσε πως «Είμαστε ευτυχείς ότι αυτή η ταινία θα είναι στα χέρια τόσο φιλόδοξων και ευαίσθητων επαγγελματιών».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube