Νέος ρόλος για τον Σουμάχερ στη Mercedes

Νέος ρόλος για τον Σουμάχερ στη Mercedes

Ο Μίχαελ Σουμάχερ και η Mercedes-Benz ανακοίνωσαν μια μακροχρόνια συνεργασία πέρα από τους αγώνες και τη Formula 1, με τον Γερμανό σε ρόλο εξελικτή και «πρεσβευτή» της φίρμας.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, αφού αποσύρθηκε για δεύτερη φορά από την F1 στο τέλος της περασμένης χρονιάς, προτίμησε να μη συνεχίσει την αγωνιστική του καριέρα σε άλλες κατηγορίες αυτοκινήτων.

Ο Σουμάχερ θα εργάζεται στην εξέλιξη των συστημάτων ασφάλειας και άνεσης της Mercedes που προορίζονται για τα μοντέλα παραγωγής της εταιρείας. Θα παίρνει επίσης μέρος στα προγράμματα οδικής ασφάλειας της εταιρείας ως επίσημος πρεσβευτής της.

«Το μέλλον με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από το παρόν και το παρελθόν», δήλωσε ο Γερμανός. «Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου στη Formula 1, πάντα πίστευα ότι δεν πρέπει να αφήνεις τον εαυτό σου να επαναπαύεται, αλλά ότι πρέπει να προσπαθείς συνεχώς να βελτιώνεσαι».
«Ακολουθώντας αυτή τη φιλοσοφία, πολύ συχνά βασιζόμουν στη βοήθεια όλων των τεχνολογιών που ήταν στη διάθεσή μου στο αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας τες προς όφελός μου»
«Γι’ αυτό είμαι δηλωμένος υποστηρικτής των ηλεκτρονικών οδηγικών βοηθημάτων, τόσο στα αγωνιστικά όσο και στα κανονικά αυτοκίνητα δρόμου».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube