Νέο σήμα για την Aston Martin [video]

Νέο σήμα για την Aston Martin [video]

H Aston Martin αποκάλυψε το νέο της σήμα συνοδευόμενο από το νέο της μότο «Ιntensity. Driven.».

Τη στιγμή που η Aston Martin πήρε μια ένεση ζωής χάρη σε μια επένδυση πολλών εκατομμυρίων από ένα σαουδαραβικό fund, παρουσίασε παράλληλα και το νέο σήμα της που συνοδεύεται και από το νέο σλόγκαν «Ιntensity. Driven.». 

Είναι η όγδοη φορά στα 109 χρόνια ζωής της, που η βρετανική φίρμα αλλάζει λογότυπο. Στην φυσική του μορφή, το σήμα φτιάχνεται στο χέρι από ειδικούς τεχνίτες στο Βirmingham της Αγγλίας.

Το νέο σήμα θα κοσμεί τη νέα γενιά σπόρτσκαρς της μάρκας, αλλά μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα ξεκινήσει να τοποθετείται στα μοντέλα της.

Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι ότι πριν περάσει στα μοντέλα της, ο νέος λογότυπος θα δει τα φώτα της δημοσιότητας στο μονοθέσιο Formula 1 της Aston Martin στο Grand Prix Γαλλίας, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Παράλληλα, τα μονοθέσια, στο εμπρός τους μέρος θα φέρουν το πρώτο σήμα του κατασκευαστή αποτίνοντας έτσι φόρο τιμής στην συμπλήρωση ενός αιώνα από την πρώτη συμμετοχή της Aston Martin στην F1.

Aston Martin

«Καθώς πλησιάζουμε ένα σημαντικό σημείο στην ιστορία μας, το σήμα μας έπρεπε και αυτό να εκμοντερνιστεί, με κάθε χιλιοστό του όμως να είναι εμπνευσμένο από την ιστορία 109 χρόνων μας» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Aston Martin, Marek Reichmann.

Πέρα από τον νέο λογότυπο, η Aston Martin λανσάρει και το νέο μότο «Ιntensity. Driven.», μέσω ενός βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν τόσο μοντέλα από τη γκάμα της όσο και αγωνιστικά αυτοκίνητά της από το παρόν και το παρελθόν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube