Νέο Porsche Experience Center στην Καλιφόρνια

Νέο Porsche Experience Center στην Καλιφόρνια

Η Porsche εγκαινίασε το δεύτερο της Experience Center στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ένα από τα πιο σύγχρονα και πολυτελή κέντρα που έχει κατασκευαστεί από τη γερμανική εταιρεία.

Το νέο Porsche Experience Center στο Κάρλσον της Καλιφόρνια άνοιξε και επισήμως τις πύλες του. Είναι το δεύτερο κέντρο που ανοίγει η γερμανική φίρμα στις ΗΠΑ και αναπτύσσεται σε μια τεράστια έκταση 214 στρεμμάτων.

Στις εγκαταστάσεις του φιλοξενείται μια πίστα με οκτώ διαφορετικά lay out και συνολικό μήκος 6,6 km, για μαθήματα και ανακάλυψη των ορίων από τους ιδιοκτήτες Porsche, έκθεση με πολιτικά και αγωνιστικά αυτοκίνητα της φίρμας από το παρελθόν και φυσικά ένα υψηλής αισθητικής εστιατόριο, συνεδριακό κέντρο κ.α.

Το νέο κέντρο κόστισε στην Porsche 60 εκατομμύρια δολάρια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μαζί με αυτό στην Ατλάντα, που εγκαινιάστηκε πέρσι, οι ΗΠΑ είναι η μόνη χώρα που διαθέτει δυο. Ένα Porsche Experience Center διαθέτει η Γερμανία, ένα η Γαλλία στην πίστα του Le Mans, άλλο ένα η Βρετανία στην πίστα του Silverstone, ενώ το επόμενο που ανοίξει κατασκευάζεται ήδη στην Σανγκάη της Κίνας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube