Το νέο Porsche Experience Center είναι ένας παράδεισος για τους petrolheads

Το νέο Porsche Experience Center είναι ένας παράδεισος για τους petrolheads

To νέο Porsche Experience Center θα κατασκευαστεί στο Τορόντο του Καναδά σε μια έκταση 81 στρεμμάτων και θα είναι ένας παράδεισος για petrolheads.

Porsche Experience Center

Όταν ξοδεύει κάποιος ένα πολύ υψηλό ποσό για την απόκτηση ενός αυτοκινήτου είναι λογικό και οι απαιτήσεις του να είναι εξίσου υψηλές. Η Porsche γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις μιας premium εταιρίας με τους πελάτες της. Για τον λόγο αυτό έχει δημιουργήσει αρκετά Porsche Experience Center ανά τον κόσμο.

Τώρα ο Καναδάς θα αποκτήσει την δική του «παιδική χαρά» Porsche. H Porsche ανακοίνωσε πως το δέκατο σε σειρά Experience Center θα κατασκευαστεί στο Τορόντο σε μια έκταση 81 στρεμμάτων. Κινούμενο στη φιλοσοφία και των υπόλοιπων, το νέο Porsche Experience Center δεν θα είναι απλά μια πολυτελής αντιπροσωπία αλλά θα περιέχει καζίνο, ξενοδοχείο με πάνω από 300 δωμάτια, χώρο συναυλιών και εμπορικό κέντρο. Τo highlight αναμφισβήτητα του πάρκου είναι η μήκους 2 km πίστα που θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία μιας Porsche σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Experience Center

Σύμφωνα με τον Detlev von Platen, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής σε θέματα πωλήσεων και μάρκετινγκ, η Porsche είναι κάτι παραπάνω από απλά ένα αυτοκίνητο. «Σε κάθε αγοραστή, η εταιρία υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία γύρω από την αγορά ενός μοντέλου και τα Porsche Experience Centers είναι ο καλύτερος τρόπος να επιτευχθεί κάτι τέτοιο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

To Porsche Experience Center στο Τορόντο θα ανοίξει τις πόρτες του το 2024 και θα είναι το τρίτο στη Bόρεια Αμερική.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube