Νέες τιμές και είσοδος με QR code στο Nürburgring

Νέες τιμές και είσοδος με QR code στο Nürburgring

Ανακοινώθηκε ο νέος τιμοκατάλογος χρήσης του Nürburgring για το 2017, με χαμηλότερες τιμές για όσους το επισκέπτονται καθημερινή.

Η πολυκοσμία στο Nürburgring τα Σαββατοκύριακα με καλό καιρό ώθησε τη διοίκησή του να δώσει κίνητρα για περισσότερες επισκέψεις τις καθημερινές.

Συγκεκριμένα, ενώ ένας γύρος στο Nürburgring Nordschleife κόστιζε μέχρι σήμερα €29 κάθε μέρα, από 1η Ιανουαρίου για τις μέρες Δευτέρα έως Παρασκευή θα πέσει στα €25, ενώ για Σάββατο ή Κυριακή θα ανέβει στα €30. Το εισιτήριο για ελεύθερη είσοδο όλο τον χρόνο, χωρίς περιορισμούς, κοστίζει €1.900. Δηλαδή το ίδιο με το ’16, αν και στις αρχές της τρέχουσας σεζόν υπήρχε μια προσφορά για απόκτησή του με €1.650, που δεν φαίνεται να επαναλαμβάνεται σήμερα.

Αυτό που αλλάζει αρκετά, και αναμένεται να περιορίσει τις ουρές και την ταλαιπωρία, είναι ο τρόπος απόκτησης και χρήσης του εισιτηρίου. Από το 2017, όποιος θέλει να μπει στο Nürburgring θα μπορεί να κάνει έναν λογαριασμό στο επίσημο site και να κατεβάσει την αντίστοιχη εφαρμογή στο smartphone του. Στη συνέχεια, θα μεταφέρει στον λογαριασμό του χρήματα και θα τα ξοδεύει για όποια υπηρεσία θέλει. Η ακύρωση του εισιτηρίου θα γίνεται με επίδειξη του smartphone στην είσοδο της πίστας, με την οθόνη του να εμφανίζει το αντίστοιχο QR code.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Inside the Ring: Ντοκιμαντέρ για το Nordschleife [video]

Η έγκαιρη αγορά πολλών γύρων επιβραβεύεται με μονάδες που ονομάζονται Green Hell Credits (GHC), για επιπλέον δωρεάν γύρους. Ξοδεύοντας €100-200 κερδίζεις +10%, €200-500 +15% και για αγορές άνω των €500 το bonus φτάνει το +20%. Βέβαια, επειδή σε πολύ κόσμο θα φαίνεται πολύπλοκο ή άβολο όλο αυτό το σύστημα, η δυνατότητα αγοράς παραδοσιακών, χάρτινων εισιτηρίων από τα σημεία πώλησης της πίστας θα εξακολουθήσει να υφίσταται.



[Πηγή: BTG]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube