Νέα έκδοση Special Edition για την Toyota GR86

Νέα έκδοση Special Edition για την Toyota GR86

Η Toyota παρουσίασε την νέα έκδοση Special Edition για το GR86 η οποία θα είναι περιορισμένη σε μόλις 860 κομμάτια.

Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε μια νέα έκδοση για την Toyota GR86. Ονομάζεται Special Edition και η παραγωγή της θα είναι περιορισμένη σε μόλις 860 κομμάτια.

Εξωτερικά, oι Toyota GR86 της έκδοσης Special Edition είναι βαμμένες σε χρώμα έντονο πορτοκαλί που οι Ιάπωνες ονομάζουν Solar Shift. Η πίσω πτέρυγα είναι βαμμένη μαύρη στο χείλος εκφυγής και μαύρες λωρίδες κοσμούν το κουπέ στο ύψος της πίσω κολόνας. Η Toyota GR86 Special Edition πατάει στην άσφαλτο με μαύρες ζάντες 18" και λάστιχαMichelin Pilot Sport 4. 

Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε ειδικά σήματα της έκδοσης Special Edition και πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Toyota GR86 Special Edition

Επιπλέον, για χάρη της έκδοσης, ο Ιάπωνας κατασκευαστής αναθεώρησε το σύστημα εξάτμισης της Toyota GR86με σκοπό να στέλνει στα αυτιά του οδηγού και του συνοδηγού περισσότερο ήχο από τον 4κύλινδρο μπόξερ των 2,4 λίτρων. Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος αποδίδει 237 PS και 250 Nm ροπής που περνάει στον πίσω άξονα μέσω ενός 6τάχυτου χειροκίνητου ή αυτόματου σασμάν και ενός μπλοκέ διαφορικού. 

Παράλληλα, η Toyota δημοσίευσε πληροφορίες για την αγωνιστική έκδοση της Toyota GR86 η οποία θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα GR86 Cup στις ΗΠΑ. Τα αυτοκίνητα που θα αγωνιστούν στο GR86 Cup θα διαθέτουν σπλίτερ εμπρός, αεραγωγούς στο καπό και πίσω αεροτομή από ανθρακόνημα.

Toyota GR86 Cup

Στο εσωτερικό βρίσκονται μόνο τα απαραίτητα όπως το ρολκέιτζ και αγωνιστικά μπάκετ καθίσματα. Επίσης, εξοπλίζονται με σύστημα εξάτμισης της Borla, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, ΕCU της Bosch, 6τάχυτο σειριακό κιβώτιο και φρένα της Alcon.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το 2023 και θα περιλαμβάνει 14 αγώνες σε επτά διαφορετικές πίστες στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube