Νέα διόδια στην Ε.Ο. Τρίπολης-Καλαμάτας

Νέα διόδια στην Ε.Ο. Τρίπολης-Καλαμάτας

Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα, ο μετωπικός σταθμός διοδίων Βελιγοστής και οι πλευρικοί σταθμοί διοδίων στον κόμβο Παραδεισίων (έξοδος στην κατεύθυνση προς Αθήνα και είσοδος στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα), στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Καλαμάτας.

Για κάθε μία από τις κατηγορίες οχημάτων, στον σταθμό Βελιγοστής οι τελικές τιμές διαμορφώνονται ως εξής: Για δίκυκλα 0,80 ευρώ, για οχήματα με ύψος έως 2,20 μ. 1,20 ευρώ, για οχήματα με 2 ή 3 άξονες 3,10 ευρώ και για οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες, 4,30 ευρώ.
Στους πλευρικούς σταθμούς Παραδεισίων οι τιμές είναι: Για δίκυκλα 0,50 ευρώ, για οχήματα με ύψος έως 2,20 μ. 0,70 ευρώ, για οχήματα με 2 ή 3 άξονες 1,80 ευρώ και για οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες 2,60 ευρώ.
Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 23% και ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων ηλεκτρονικών πομποδεκτών , πλέον όλων των αυτοκινητοδρόμων εκτός της Νέας Οδού (Αθήνα - Λαμία).
Οι σταθμοί αυτοί τίθενται σε λειτουργία μετά την παράδοση στην κυκλοφορία, στις 22 Δεκεμβρίου, του τμήματος Παραδείσια - Τσακώνα, μήκους περίπου 12 χλμ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube