Να πώς (δεν) μαθαίνουν να οδηγούν στην αμερικανική Αστυνομία [video]

Να πώς (δεν) μαθαίνουν να οδηγούν στην αμερικανική Αστυνομία [video]

Μέρες που είναι, θα θέλαμε να μας προσκαλέσουν να συμμετέχουμε στην εκπαίδευση των οδηγών της California Highway Patrol. Έτσι, για χριστουγεννιάτικο δώρο!

Ποιος θα το έλεγε πως το να μαθαίνεις πώς να ΜΗΝ οδηγείς θα είναι τόσο διασκεδαστικό; Θέλουμε να πούμε, ότι τώρα που το σκεφτόμαστε, όλοι θα έπρεπε να το έχουν καταλάβει.

Αυτό το τυχαίο εκπαιδευτικό video της California Highway Patrol μοιάζει με ένα κακής ποιότητας υποκατάστατο που θα έβαζε ένας δάσκαλος της δευτέρας δημοτικού να δουν οι μαθητές του για να καθίσουν ήσυχοι. Εκτός αν αντί για ένα υποτυπώδες μάθημα πατριδογνωσίας θα είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε τη διαφορά μεταξύ υπερστροφής (ντριφτάρισέ τοοοο!) και υποστροφής (θλιβερό, τσαπατσούλικο γλίστρημα), τι κάνει στην πραγματικότητα το ESP και πώς λειτουργεί το ABS. Με όλα τα παραπάνω να απεικονίζονται με μερικά περιπολικά που έχουν χάσει το μπούσουλα.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα πολύ πληροφοριακό κλιπάκι. Αν κάποιο από τα «παιδιά της CHP» όταν βγει για περιπολία και δεν μπορεί να θυμηθεί τι είναι «υπερστροφή» και τι «υποστροφή», αλλά ντρέπεται να ρωτήσει, και βρεθείτε σε θέση να του το πείτε, πείτε το του!

Οι υπόλοιποι, αν γείρουμε στην πολυθρόνα μας και ας απολαύσουμε τους οδηγούς επίδειξης της CHP να καβουρντίζουν τα λάστιχα των Crown Victoria.

O αστυνομικός Μιχάλης Γεωργιάδης βρίσκεται σε υπηρεσία για το μάθημα της υπερστροφής. 











Το Ford Explorer, ατυχώς, δεν έχει και τόσο πλάκα! Καλύτερα «αναρρρωτική», με καφεδάκι και hole donut στο Spring for Coffee! 









Ήμουν έτοιμος να πω «έπρεπε να είχα γίνει μπάτσος στις ΗΠΑ», αλλά νομίζω αυτό που θέλω να πω είναι «έπρεπε να είχα γίνει κασκαντέρ στη σχολή του Rémy Julienne».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube