Το να κάνεις Burnout πάνω σε φορτηγό δεν είναι καθόλου καλή ιδέα [video]

Το να κάνεις Burnout πάνω σε φορτηγό δεν είναι καθόλου καλή ιδέα [video]

Η Mercedes-AMG C63 S έσπασε τους ιμάντες που την συγκρατούσαν μετά από παρατεταμένο burnout.

Είναι γνωστό πως η Mercedes-AMG C63 S με τον V8 biturbo 4,0 λίτρων και απόδοση 510 PS μπορεί εύκολα να καταστρέψει τα πίσω ελαστικά της, όμως το προφίλ archi_6.3 στο Instagram δεν αρκέστηκε σε παραδοσιακές πλαγιολισθίσεις. Αντίθετα, υπέβαλε το όχημα σε μια πολύ επικίνδυνη δοκιμασία, κάνοντας burn-out πάνω στην καρότσα ενός φορτηγού το οποίο μάλιστα βρισκόταν εν κινήσει σε αυτοκινητόδρομο!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε τη Mercedes-AMG C 63 S

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω βίντεο, το παρατεταμένο burn-out οδήγησε στο να σπάσουν οι ιμάντες που συγκρατούσαν την Mercedes-AMG C63 S, και το λίγο έλειψε το αυτοκίνητο να βρεθεί στο δρόμο. Ο οδηγός πάτησε φρένο την τελευταία στιγμή και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, με την Mercedes να ακουμπά ελαφρώς στα τοιχώματα της καρότσας. Ελπίζουμε η μικρή ζημιά στον εμπρός προφυλακτήρα και την πίσω δεξιά ζάντα να δώσει ένα μάθημα στον απερίσκεπτο νεαρό που έθεσε σε κίνδυνο όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και αθώους πολίτες που μπορεί να χρησιμοποιούσαν εκείνη τη στιγμή τον αυτοκινητόδρομο.

Για την ιστορία, το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Смотреть до конца обязательно! Это было одновременно и ох**нно и страшно? 2 часа подготовки вместе с @sheriff_evakuator и вуаля Но все равно что-то пошло не так! Что именно покажу завтра? Не забывайте лайкать, СОХРАНЯТЬ и комментировать, если хотите, чтоб я снимал чаще для вас И спасибо оператору @amg_topka

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Артур ? | ↖️ движуха в стори (@archi_6.3) στις

 

 

Πηγή: Motor1.com

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube