Να γιατί πρέπει να σέβεσαι το δυναμόμετρο [video]

Να γιατί πρέπει να σέβεσαι το δυναμόμετρο [video]

Πολλά μπορεί να πάνε στραβά σε μια δυναμομέτρηση, αλλά αυτό δεν θα το περιμέναμε ποτέ!

Ακούγοντας για δυναμομέτρηση που πήγε στραβά, ο νους σου πάει σε μοτέρ που σπάνε και πιστόνια που πετάνε ή σε ιμάντες που σπάνε και το αυτοκίνητο εκτοξεύεται μέσα από τον τοίχο.

Ευτυχώς δεν συνέβη κάτι τέτοιο εδώ, αν και η εξέλιξη θα μπορούσε να ήταν από σοβαρή μέχρι και τραγική.

Ο ευτυχής ιδιοκτήτης μιας ολοκαίνουργιας Corvette ZR1 είπε να τη δυναμομετρήσει για να δει αν όντως αποδίδει τα 765 άλογα που λέει η GM. Την πήγε λοιπόν στην dyno day της Weapon X στο Cincinnati και την έβαλε στο δυναμόμετρο. Επειδή όμως το αυτοκίνητο ήρθε οδικώς και όχι πάνω σε τρέιλερ, έπρεπε πρώτα να καθαριστούν τα λάστιχα από τυχόν χαλικάκια για να μη μεταμορφωθούν αυτά σε βλήματα καθώς θα γύριζαν οι τροχοί.

Ο τύπος που ανέλαβε τη δουλειά όμως δεν σεβάστηκε τη δύναμη των τροχών καθώς γύριζαν πάνω στους κυλίνδρους. Κι έβαλε εκεί μια σκούπα για να πάρει τα χαλίκια. Η σκούπα όμως πιάστηκε και τραβήχτηκε ανάμεσα στον τροχό και τον κύλινδρο, παρασύροντας και το χέρι του ανθρώπου, που πέρασε από μέσα όπως τα ρούχα στα παλιά στεγνωτήρια.  

Ευτυχώς το video δείχνει να τον σηκώνουν χωρίς να έχει πάθει προφανή ζημιά. Κάλλιστα όμως θα μπορούσε να του έχει σπάσει το χέρι ή καθώς τραβιόταν να χτυπούσε το κεφάλι του στο φτερό του αυτοκινήτου. Τελικά, μάλλον η περηφάνια του πληγώθηκε από τα χάχανα των παρευρισκομένων.

Σίγουρα όμως θα έμαθαν όλοι ότι το δυναμόμετρο απαιτεί σεβασμό…

[Πηγή: ViralHog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube