Να γιατί μια ηλιοροφή στο αυτοκίνητο είναι πάντα χρήσιμη!

Να γιατί μια ηλιοροφή στο αυτοκίνητο είναι πάντα χρήσιμη!

Η οδηγός της εικονιζόμενης Mercedes-Benz CLA κατέληξε μαζί με το αυτοκίνητο σε ένα κανάλι. Πάλι καλά που είχε πάρει την πλούσια έκδοση με την ηλιοροφή… διαφυγής!

Η οικονομική ανάπτυξη της Κίνας και η ραγδαία αύξηση των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν πλέον στους δρόμους της, την έχουν μετατρέψει στη Μέκκα των αυτοκινητικών ευτράπελων.

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε ένα VW Touareg να καβαλά μια Porsche 911 σε ένα υπόγειο πάρκινγκ γιατί ο οδηγός μπέρδεψε το πεντάλ του φρένου με αυτό του γκαζιού. Το ατύχημα που δημοσιεύουμε σήμερα δεν οφείλεται στην… πολυπλοκότητα των πεντάλ, αλλά στο κιβώτιο ταχυτήτων και την επιλογή «R» που προσφέρει!

Το συμβάν έγινε στην επαρχία Wuxi in Jiangsu της Κίνας, όταν η οδηγός της εικονιζόμενης CLA, στην προσπάθειά της να φύγει από το πάρκινγκ, δεν αντιλήφθηκε ότι είχε επιλέξει την όπισθεν στο αυτόματο κιβώτιο, πάτησε το γκάζι και κατέληξε στο κανάλι!

Ευτυχώς, δεν είχε τσιγκουνευτεί τα λεφτά και είχε πάρει την έκδοση με την ηλιοροφή από την οποία και κατάφερε να διαφύγει, με δυο αστυνομικούς να την ανεβάζουν με ένα σχοινί πάλι πάνω.

[Πηγή: carnewschina.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube