Μπορεί ένας άνθρωπος να ρυμουλκήσει 16 Hyundai Kona; [video]

Μπορεί ένας άνθρωπος να ρυμουλκήσει 16 Hyundai Kona; [video]

H ερώτηση είναι προφανώς ρητορική. Ο Troy Conley όχι μόνο τα κατάφερε αλλά συγκέντρωσε και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά συνολικά 16 Hyundai Kona κατάφερε να ρυμουλκήσει ένας από τους δυνατότερους ανθρώπους στον κόσμο, ο Troy Conley, προκειμένου να συνεισφέρει τα έσοδα από αυτήν του την προσπάθεια σε ιδρύματα της Αυστραλίας που υποστηρίζουν παιδιά με ειδικές ανάγκες και σπάνιες παθήσεις.

Ο Conley, κατάφερε να ρυμουλκήσει συνολικό βάρος 18.143 κιλών σπάζοντας το δικό του προσωπικό παγκόσμιο ρεκόρ. Ωστόσο δεν αρκέστηκε μονάχα σε αυτό το επίτευγμα. Ολοκληρώνοντας με επιτυχία την πρώτη διαδικασία, κράτησε πέντε από τα 16 Hyundai Kona και τα «τράβηξε» με το στόμα! Στην προσπάθεια του αυτή βέβαια έχασε ένα δόντι αλλά κατάφερε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness.

Hyundai

Μικρή σημασία έχει βέβαια η απώλεια ενός δοντιού μπροστά στα 60.000+ δολάρια που συγκεντρώθηκαν και θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των δυο ιδρυμάτων στην Αυστραλία που υποστηρίζουν παιδιά με ειδικές ανάγκες και σπάνιες παθήσεις. Όπως αυτή του μικρού μας φίλου, Zac Minty, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου που παραλύει αργά και βασανιστικά τους μύες του σώματος του. 

Ο Troy Conley μόλις ολοκλήρωσε με επιτυχία την προσπάθεια του έπεσε στο έδαφος φανερά συγκινημένος τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ενώ ήθελε να τα παρατήσει πήρε τη δύναμη που χρειαζόταν αντικρίζοντας το μικρό Zac που στεκόταν δίπλα του και παρακολουθούσε την προσπάθεια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube