Μπήκε στο σπίτι της πρώην κοπέλας του και έκλεψε την Ford Mustang του πατέρα της!

Μπήκε στο σπίτι της πρώην κοπέλας του και έκλεψε την Ford Mustang του πατέρα της!

Ο νεαρός συνελήφθη αφού πρώτα είχε καταστρέψει το κλεμμένο muscle car.

Ένας 16άχρονος από το Kingston του Ontario (ΗΠΑ), μπήκε κρυφά στο σπίτι της πρώην κοπέλας του και έκλεψε τα κλειδιά της Ford Mustang των γονιών της!

Ο νεαρός, στην προσπάθειά του να βγει από το parking, συγκρούστηκε με άλλο παρκαρισμένο όχημα. Η ζημιά που προκλήθηκε δεν τον πτόησε, αφού συνέχισε τη βόλτα του στη γύρω περιοχή, αναπτύσσοντας μεγάλες ταχύτητες. Βγήκε μάλιστα και λίγο εκτός δρόμου, για να "δοκιμάσει" το πισωκίνητο muscle car στο γρασίδι. 

Αν πιστεύετε πως η ιστορία τελειώνει εδώ κάνετε λάθος, καθώς ο έφηβος είχε τη φαεινή ιδέα να "εμβολίσει" ένα διερχόμενο όχημα μεταφοράς κρατούμενων από τις φυλακές το οποίο περνούσε τυχαία από το σημείο. Ακόμα και μετά από αυτή τη σύγκρουση, η Mustang παρέμεινε λειτουργική, δίνοντας του την ευκαιρία να συνεχίσει το ταξίδι του. 

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε σε μια φάρμα, όταν η Mustang κόλλησε στις λάσπες. Περιπολικά της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και τον περικύκλωσαν ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει, όμως ο πεισματάρης έφηβος αρνήθηκε επανειλημμένα να βγει από το αυτοκίνητο και να παραδοθεί. Έτσι, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να σπάσουν τα παράθυρα και να τον τραβήξουν έξω με τη βία.

Ο νεαρός που είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν, κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα με πολλαπλές κατηγορίες για διάρρηξη, κλοπή αυτοκινήτου, επικίνδυνη οδήγηση, εγκατάλειψη σκηνής ατυχήματος κ.α., ενώ θα κληθεί να λογοδοτήσει για τις πράξεις του στις δικαστικές αίθουσες.

[Πηγή: Carbuzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube