Μοτοσικλέτα; Ποια μοτοσικλέτα; [video]

Μοτοσικλέτα; Ποια μοτοσικλέτα; [video]

Οδηγός τύφλα στο μεθύσι γύρισε σπίτι το πρωί με μια μεγάλη τσόπερ σφηνωμένη στον προφυλακτήρα του!

Ο 29χρονος William Pruett παραπέμφθηκε με την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και της πρόκλησης ατυχήματος.

Το ατύχημα συνέβη προχθές στη Mobile της Alabama, όταν ο Pruett, επιστρέφοντας ξημερώματα σπίτι, χτύπησε από πίσω έναν 49χρονο μοτοσικλετιστή. Ήταν όμως τόσο μεθυσμένος, που συνέχισε το δρόμο του χωρίς να καταλάβει τίποτε. Ο μοτοσικλετιστής, που έφυγε πάνω από τη μηχανή, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το περίεργο είναι ότι ο Pruett κατάφερε να φτάσει σπίτι του, όπου οι γείτονες είδαν την τεράστια τσόπερ V2 σφηνωμένη στον προφυλακτήρα του Wrangler και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας, ο Pruett είχε ξανακατηγορηθεί για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών και τώρα κατηγορείται επίσης για φυγή από τόπο ατυχήματος και εγκατάλειψη θύματος.

Αναμενόμενο – και όλοι ελπίζουν να μην του επιτραπεί να ξαναοδηγήσει ποτέ. Όμως η απορία μας είναι πώς προχωρούσε το τζιπ με τη μοτοσικλέτα μπροστά του, αφού ο μπροστινός τροχός της θα πρέπει να έστριβε δεξιά-αριστερά σαν τρελός.

Ίσως έχει και η Φυσική τα παράξενά της…

[Πηγή: News 5 μέσω Jalopnik]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube