Monopoly από τη Citroën

Monopoly από τη Citroën

Για τα 100 χρόνια της, η Citroën προτείνει διάφορα συλλεκτικά αντικείμενα από τη μπουτίκ της, μεταξύ αυτών και μια Monopoly, όπου οι δρόμοι έχουν αντικατασταθεί με μοντέλα της.

Πρόκειται για ένα αντικείμενο που θα ενδιαφέρει τόσο του συλλέκτες της Monopoly, όσο και τους φαν της γαλλικής φίρμας. Citroën και η Hasbro συνεργάστηκαν για να προσφέρουν τη «Monopoly Citroën Origins», επ’ ευκαιρία της εκατονταετηρίδας του Γάλλου κατασκευαστή.

Οι βασικοί κανόνες του παιχνιδιού είναι ίδιοι, αλλά αυτή η Monopoly περιχύθηκε με σως Citroën. Έτσι δεν αγοράζεις πια δρόμους και δημόσιες υπηρεσίες, αλλά μοντέλα της φίρμας όλων των ηλικιών, από το 5 HP μέχρι το νέο C5 Aircross, περνώντας φυσικά από το 2CV. 

Monopoly από τη Citroën

Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί αντικαθίστανται από τέσσερα πρωτότυπα αυτοκίνητα, ενώ οι εταιρείες κοινής ωφελείας έγιναν μια ασφαλιστική εταιρεία και μια εταιρεία καυσίμων. Ο φόρος εισοδήματος αντικαθίσταται από πληρωμένο χώρο στάθμευσης! Για την εμφάνιση του παιχνιδιού, η φίρμα επέλεξε ένα περιβάλλον γραφικών που παραπέμπει στη δεκαετία του ’20. Και αυτή η μοναδική Monopoly διατίθεται στην αλμυρή τιμή των €50. 

Η Citroën όμως δεν περιορίστηκε στο επιτραπέζιο κλασικό παιχνίδι, αλλά έδωσε τη δυνατότητα αγορά και άλλων παιχνιδιών. Έτσι πουλάει έναντι έξι ευρώ ένα μικρό βιβλίο με 80 ερωτήσεις και απαντήσεις για να δοκιμάσεις τις γνώσεις σου σχετικά με τη μάρκα. Και στην online μπουτίκ μπορείς να παραγγείλεις έναντι οκτώ ευρώ ένα παιχνίδι και κάρτες ή ένα παιχνίδι μνήμης για τους μικρότερους έναντι €10. 

Μεταξύ των γενέθλιων αντικειμένων των 100 ετών, να κάνουμε ειδική μνεία στη φόρμα κέικ σε σχήμα 2CV έναντι 15 ευρώ.

Monopoly από τη Citroën

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube