Μόνο το 1% των οδηγών θα πήγαινε με station-wagon στο πρώτο ραντεβού

Μόνο το 1% των οδηγών θα πήγαινε με station-wagon στο πρώτο ραντεβού

Αυτό ήταν ένα από τα ενδιαφέροντα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε η έρευνα της εταιρίας ενοικιάσεων Europcar στη Μ. Βρετανία.

Η έρευνα της Europcar κατέδειξε αυτό που όλοι περιμέναμε: οι περισσότεροι νέοι προτιμούν να πάνε στο πρώτο ραντεβού με ένα σπορ αυτοκίνητο αντί για ένα οικογενειακό.

Πιο συγκεκριμένα ένας στους τέσσερις άντρες θεωρεί ότι ένα ανοιχτό σπορ μοντέλο ή ένα κουπέ πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή όποιου θέλει να εντυπωσιάσει, ενώ αντίστοιχο ποσοστό των γυναικών προτιμά για τον ίδιο σκοπό μια λιμουζίνα. Μόλις το 1% των ερωτηθέντων θα επέλεγε ένα station wagon. Το 32% πάντως θεωρεί πως η ιδανική μάρκα για μια καλή πρώτη εντύπωση είναι η Mercedes-Benz.

Από τους νέους μεταξύ 25 και 34 ετών στη Μ. Βρετανία το 23% θεωρεί ότι το αυτοκίνητο που οδηγεί κάποιος στο πρώτο ραντεβού είναι πολύ σημαντικό. Τουλάχιστον όμως το 49% παραδέχτηκε ότι το πρώτο πράγμα που προσέχει συνήθως στον άλλο είναι το χαμόγελό του. Έτσι η Europcar κατέληξε στο ότι ένα ισχυρό χαμόγελο σε συνδυασμό με... ένα αυτοκίνητο από τη γκάμα του Prestige στόλου της αυξάνουν κατά πολύ την πιθανότητα να υπάρξει και 2ο ραντεβού!

[Πηγή: SourceWire]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube