Mojipic: Για να στέλνεις emoji στην… κυκλοφορία [video]

Mojipic: Για να στέλνεις emoji στην… κυκλοφορία [video]

Σύντομα θα είναι δυνατή η αποστολή smilies στην κυκλοφορία, χάρη σε μια εφαρμογή για smartphone συνδεδεμένη σε μια μικρή οθόνη LED.

Ύστερα από την επιτυχία μιας εκστρατείας crowdfunding στην πλατφόρμα Indigogo, οι προγραμματιστές της Mojipic παρουσιάζουν τις πρώτες εικόνες του πρωτοτύπου της εφαρμογής τους. Η ιδέα είναι απλή: Στέλνεις επιλεγμένα smilies από ένα κινητό τηλέφωνο σε μια οθόνη LED για να εκφράσεις τη διάθεσή σου ή να στείλεις ένα μήνυμα σε άλλους οδηγούς.

Η οθόνη, με πλάτος 14, μήκος 15 και βάθος λιγότερο από τρία εκατοστά, προσαρτάται στις γυάλινες επιφάνειες χάρη σε μικρές βεντούζες. Έτσι είναι αναγνώσιμη από τα κοντινά οχήματα, χωρίς να ενοχλεί τα πιο μακρινά αυτοκίνητα τη νύχτα. Η εφαρμογή έχει ως στάνταρ επιλογή περισσότερες από 1.500 εικόνες.

Για να καλύψει κάθε περίπτωση, τα Mojipic είναι συμβατά με τη φωνητική βοήθεια των Google και Apple μέσω Siri. Έτσι ο οδηγός μπορεί να ελέγχει την οθόνη χωρίς να πάρει τα μάτια του από το δρόμο. Το πακέτο που περιλαμβάνει την οθόνη και την εφαρμογή θα είναι σύντομα διαθέσιμο από τα ψηφιακά καταστήματα των Google και Apple.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube