Μητέρα και γιος γλιτώνουν από τρία ατυχήματα στη σειρά! [video]

Μητέρα και γιος γλιτώνουν από τρία ατυχήματα στη σειρά! [video]

Για να τη βγάλεις καθαρή σήμερα στην Κίνα, με τους χειρότερους οδηγούς στον κόσμο, πρέπει να έχεις τύχη βουνό…

Η εκρηκτική ανάπτυξη στην Κίνα, που την έχει κάνει τη μεγαλύτερη μακράν αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο, έχει και τις αρνητικές της επιπτώσεις.

Ξαφνικά, οι δρόμοι έχουν γεμίσει με αυτοκίνητα που στο τιμόνι τους έχουν ανθρώπους με κουλτούρα… ποδηλάτου.

Το αποτέλεσμα είναι μια δραματική αύξηση του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων. Και όχι μόνο των συνηθισμένων ατυχημάτων που συμβαίνουν και στην Ευρώπη, αλλά και ιδιαίτερων ατυχημάτων που πηγάζουν από βαθιά άγνοια οδήγησης και κυκλοφορίας.

Όπως αυτό εδώ, που συνέβη την περασμένη Κυριακή στην πόλη Chongqing της δυτικής Κίνας: Άσχετος/η ή ασυνείδητος/η οδηγός, είτε άφησε το αυτοκίνητό του με λυμένο χειρόφρενο στην κατηφόρα, ή ήταν αφηρημένος/η και κύλισε προς τα πίσω, ή τα έχασε και μπέρδεψε το φρένο με το γκάζι.

Το αποτέλεσμα πάντως ήταν το αυτοκίνητο να τσουλήσει με την όπισθεν, να στριμώξει μια μητέρα με παιδί στο κάγκελο μιας γέφυρας, το κάγκελο να σπάσει και η μητέρα με το παιδί να πέσουν από 4 μέτρα ύψος στον από κάτω δρόμο. Η μητέρα άντεξε τη σύνθλιψη και την πτώση και κατάφερε, μπουσουλώντας, να αποφύγει και το αυτοκίνητο που έπεφτε από ψηλά, έτοιμο να τη λιώσει τελειωτικά!

«Προσπαθούσα να σώσω το γιο μου, αλλά τελικά το έφερε η τύχη και γλίτωσα και τον εαυτό μου από το αυτοκίνητο που έπεφτε», δήλωσε η κυρία Dai, που νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο. Η γυναίκα υπέστη πολλαπλά κατάγματα και ο γιος της σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί όμως είπαν ότι δεν απειλείται η ζωή κανενός από τους δύο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube