Μια Porsche 911 Carrera για την αυστραλέζικη αστυνομία

Μια Porsche 911 Carrera για την αυστραλέζικη αστυνομία

Η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία παρέλαβε μια Porsche 911 Carrera που θα χρησιμοποιηθεί ως περιπολικό ειδικών αποστολών στην περιοχή.

Η Porsche Cars Australia συνεχίζει τη συνεργασία που άρχισε πριν από δύο χρόνια με την τοπική αστυνομική δύναμη και αντικατέστησε την Panamera που είχε στην κατοχή της μέχρι σήμερα η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας με μια 911 Carrera.

Το γερμανικό σούπερκαρ θα χρησιμοποιείται από τους αστυνομικούς της Τοπικής Διοίκησης του Harbourside, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις της τοπικής κοινότητας και του σχολείου, σε προγράμματα του Κέντρου Νεότητας και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ως μια μέθοδος για να «δημιουργεί θετική αλληλεπίδραση μεταξύ της Αστυνομίας και της κοινότητας».

Από τις δηλώσεις της Αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας συνάγεται ότι αυτή η 911 Carrera δεν θα αποτελέσει καταδιωκτικό όχημα για να συλληφθούν εγκληματίες, καθώς ο ρόλος του αυτοκινήτου είναι να προκαλέσει την προσοχή, ιδιαίτερα του νεαρού πλήθους.

Η εμφάνιση της αστυνομικής Porsche 911 Carrera είναι το αποτέλεσμα συνδυασμένης δημιουργίας φοιτητών που φοιτούν στα τοπικά και διεθνή πανεπιστήμια, σχολεία και κολέγια της Νέας Νότιας Ουαλίας.

[Πηγή NSW Police Force]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube