Μια Lamborghini Aventador S ως δώρο Χριστουγέννων [video]

Μια Lamborghini Aventador S ως δώρο Χριστουγέννων [video]

Η εταιρία αντάμειψε πατέρα και γιό που είχαν φτιάξει με 3D printer ένα αντίγραφο της Aventador, με μια πραγματική Aventador S!

Ο Sterling Backus, καθηγητής στο Colorado State University, και ο 12χρονος γιός του Xander, εδώ και ενάμιση χρόνο κατασκευάζουν ένα αντίγραφο της Lamborghini Aventador. Για τα πάνελ του αμαξώματος χρησιμοποιούν 3D printer, προσθέτοντας ενισχύσεις ανθρακονημάτων όπου χρειάζεται, ενώ ο κινητήρας είναι ένας V8 από Chevrolet Corvette, με δύο τούρμπο.

Παρότι θα περίμενε κανείς η εταιρία να αδιαφορεί, να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της ή ακόμη και να κινείται νομικά εναντίον τέτοιων πρωτοβουλιών, στην περίπτωση των Backus συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Η Lamborghini αναγνώρισε το πάθος τους για τη φίρμα και θέλησε να το αναδείξει, φτιάχνοντας ένα χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό σποτ με θέμα την προσπάθειά τους -κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και το 2018.

Σε συνεννόηση με τον πατέρα, η Lamborghini έβαλε στο γκαράζ της οικογένειας κατά τη διάρκεια μιας νύχτας μια πραγματική Aventador S [video]. Έτσι, το πρωί ο γιός του, αντί για την ιδιοκατασκευή τους, βρήκε στο γκαράζ το πραγματικό αυτοκίνητο των ονείρων του, αυτό που πάντα επιλέγει στο αγαπημένο του video game.

Για να μην τους αφήσει με τη μπουκιά στο στόμα, η Lamborghini δεν πήρε την Aventador S μαζί της φεύγοντας, αλλά τους την άφησε για τη χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν για τις επόμενες δύο εβδομάδες!

Δείτε παρακάτω το video που έφτιαξε η Lamborghini για την περίσταση, και επισκεφτείτε το κανάλι του Backus στο YouTube για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το project.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube