Μια Lamborghini Aventador με ερπύστριες! [video]

Μια Lamborghini Aventador με ερπύστριες! [video]

Ένα υπεραυτοκίνητο που δεν φοβάται το χιόνι.

Ο The Stradman δημοσίευσε νέο βίντεο στο YouTube στο οποίο μας παρουσιάζει μια ακραία μετατροπή που έκανε σε μια εκ των δύο Lamborghini Aventador LP 700-4 (2011-2016) που έχει στη συλλογή του. Ο Αμερικανός YouTuber με πάνω από 3 εκατομμύρια subscribers αποφάσισε να τοποθετήσει ερπύστριες στο ιταλικό υπεραυτοκίνητο και να το δοκιμάσει στο χιόνι!

Οι ερπύστριες που κατασκευάστηκαν από τους Diesel Brothers έχουν σχήμα L και βγαίνουν εκτός των θόλων ώστε να μην τραυματίσουν το αμάξωμα της Aventador. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολύ μεγάλο κύκλο στροφής, κάτι που είναι εμφανές από τις μανούβρες που κάνει ο οδηγός στο βίντεο. Παράλληλα, το αυξημένο πλάτος κάνει πολύ δύσκολο το να ξεφορτώσουν το αυτοκίνητο από το τρέιλερ καθώς είναι πολύ εύκολο να γλιστρήσει.

Lambo

Το εξάρτημα που ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο για τις ανάγκες των γυρισμάτων είναι ο συμπλέκτης του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, όμως είμαστε σίγουροι πως τα κέρδη από τις προβολές και τους χορηγούς θα υπερκαλύψουν αυτό το κόστος. Η Lamborghini με τις ερπύστριες έδειξε να κινείται με άνεση πάνω από παχύ στρώμα χιονιού, παρόλο που κόλησε δύο φορές λόγω της σχετικά χαμηλής απόστασης από το έδαφος. Αυτό που παρατήρησαν πάντως οι επιβάτες είναι η ευκολία με την οποία εισέρχονται και εξέρχονται από το όχημα τώρα που έχει ψηλώσει.

Σας αφήνουμε λοιπόν να δείτε το - κατά τα άλλα ανούσιο - βίντεο του The Stradman και να ακούσετε τον βρυχηθμό του V12 6,5 λίτρων από τη Sant'Agata ο οποίος πασχίζει να περάσει τους 700 PS και τα 690 Nm στο χιόνι μέσα από τις ερπύστριες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube