Μια LaFerrari τα σπάει στη γερμανική Autobahn [video]

Μια LaFerrari τα σπάει στη γερμανική Autobahn [video]

Με 963 PS και 900 Nm ροπής βάζει φωτιά στο δρόμο. 

Η LaFerrari έκανε πρεμιέρα το 2013 ως η "απόλυτη" Ferrari, ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Το υβριδικό σύστημα του μοντέλου αποτελείται από έναν κινητήρα V12 6,3 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα συνδυαστικής απόδοσης 963 PS και 900 Nm ροπής. Η ισχύς περνά στους πίσω τροχούς μέσω ενός ημιαυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, 7 σχέσεων.

Στο βίντεο που ακολουθεί μια λευκή La Ferrari επιταχύνει στον... παράδεισο μιας γερμανικής Autobahn, σε σημείο όπου δεν υπάρχει ανώτατο όριο ταχύτητας. Επισήμως η Ferrari δίνει τελική ταχύτητα 350 km/h για τη LaFerrari, αλλά από όσο βλέπουμε, το ταχύμετρο έχει διαφορετική άποψη. 

Πρέπει να σημειώσουμε βέβαια πως η συμπεριφορά του οδηγού είναι επιεικώς απαράδεκτη καθώς οδηγεί με το ένα χέρι και με το άλλο κρατά το κινητό του. Ελπίζουμε τα σχόλια να τον παροτρύνουν να βάλει μυαλό και να μη ρισκάρει με τέτοιο τρόπο ανθρώπινες ζωές. Πάντως άσχετα με την έλλειψη οδηγικής παιδείας του ιδιοκτήτη, η La Ferrari δείχνει εντυπωσιακά σταθερή στο όριο, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τις ικανότητες των μηχανικών του Maranello.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LaFerrari top speed ? #372 #ferrari #topspeed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Exotics Vs Classics (@speedtimers) στις

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube