Μια LaFerrari σε χαντάκι της Route Napoléon

Μια LaFerrari σε χαντάκι της Route Napoléon

Κάποιοι οδηγούν τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους αντί να τα έχουν μόνιμα σε γκαράζ. Όπως ισχύει για όλους, τα ατυχήματα είναι ένα ενδεχόμενο.

Ο Matthew Munson είναι ένας από τους 499 τυχερούς στους οποίους η Ferrari επέτρεψε να αποκτήσουν μια LaFerrari. Διότι, ως γνωστόν, ένα τσεκ ενός και πλέον εκατομμυρίου δεν αρκεί: πρέπει να είσαι πολύ καλός πελάτης για να μπεις στη λίστα.

Ο Βρετανός επιχειρηματίας, αντί να την δει ως επένδυση, την αγόρασε για να την χρησιμοποιεί, όπως και αξίζει στο hypercar των 963 PS. Προφανώς πρόκειται για βενζινοαίματο – και μπράβο του!

Μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, διαδρομές στην Ευρώπη για όσους αγαπούν την οδήγηση είναι η Route Napoléon, κάτι που έχουμε διαπιστώσει από πρώτο χέρι. Η LaFerrari είναι ένα από τα τρία κορυφαία υπεραυτοκίνητα που κυκλοφορούν σήμερα. Ο συνδυασμός μοιάζει ιδανικός.

Το θέμα είναι πως η γαλλική «ειδική» που ονομάστηκε έτσι επειδή ήταν ο δρόμος που πήρε ο Ναπολέων επιστρέφοντας στη Γαλλία το 1851, επιστρέφοντας από την εξορία του στο νησί Elba, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για λάθη.

Ο Munson έκανε ένα με αποτέλεσμα η LaFerrari να βγει εκτός δρόμου. Ευτυχώς δεν χτύπησε σε κάποιο στηθαίο αλλά, όπως σχολίασε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Twitter, «έκανε και λίγο off road» χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Η ζημιά δεν δείχνει να είναι ιδιαίτερα σοβαρή, αν και ο διαχύτης και ο προφυλακτήρας πάνε σίγουρα στα σκουπίδια, και η Ferrari μάλλον θα ξαναβγεί στους δρόμους σύντομα.

[Πηγή: Motor Authority]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube