Μια BMW X5 όχι για τα καλλιστεία

Μια BMW X5 όχι για τα καλλιστεία

Την επόμενη φορά που θα δυσανασχετήσετε για τις γρίλιες της νέας Σειράς 4, σκεφτείτε πως υπάρχει κόσμος που δίνει τα χρήματά του για να λάβει αυτό το εικαστικό αποτέλεσμα…

Η εν λόγω εικόνα αναρτήθηκε τις προάλλες στο Reddit και, όσο και αν θα το θέλαμε, δυστυχώς δεν είναι φωτομοντάζ. Πρόκειται για μία BMW Χ5 η οποία έχει δεχτεί εκτεταμένες παρεμβάσεις ώστε να γίνει λίγο πιο… κάπως.

Δεν γνωρίζουμε εάν ο ιδιοκτήτης το ζήτησε εξαρχής έτσι, ή ο σχεδιαστής υπερέβαλε εαυτόν. Κρίνοντας όμως από το γεγονός ότι ο κάτοχός της δεν ντρέπεται να την κυκλοφορεί, καταλήγουμε στο ότι του αρέσει αυτό το -ο πιο σωστός χαρακτηρισμός είναι- πράγμα. 

Εδώ η εικόνα μιλάει από μόνη της. Κανείς δεν λυπήθηκε τη λαμαρίνα, για να χτίσει ένα τέτοιο, κυβιστικό αμάξωμα. Και όσο για το μπροστινό μέρος, οποία καλαισθησία. Μία κατακόρυφη, ελαφρά κεκλιμένη στο διαμήκη άξονα, πρόσοψη ψυγειοκαταψύκτη. Με γρίλιες να εξέχουν σαν τρίχες από μύτη και με ένα spoiler χαμηλά, στο ρόλο της σπάτουλας, να περιορίζει και καλά την ποσότητα του αέρα από κάτω, μη και ελαφρώσει το δίτονο κτήνος. 

Ενίοτε γινόμαστε εμπαθείς και αυτό δεν είναι σωστό. Το σταματάμε λοιπόν εδώ και σας ζητάμε συγγνώμη, για την όποια ταραχή προκαλέσαμε στην αισθητική σας…

 

@www.frya.modif.com

BMW X5,tua mndi terlihat mudaa dan mempesona ?##ratumodifoficiall#t#angerangberkreasi#08#1413254489

♬ Astronaut In The Ocean - Masked Wolf

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube