Μεθυσμένος οδηγός Corvette πήγαινε με 309 km/h στον αυτοκινητόδρομο

Μεθυσμένος οδηγός Corvette πήγαινε με 309 km/h στον αυτοκινητόδρομο

Ο άντρας 31 ετών συνελήφθη για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακόμα ένα περιστατικό επικίνδυνης συμπεριφοράς στους δρόμους έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου η αστυνομία έπιασε μια Chevrolet Corvette C6 του 2008 να έχει ταξιδεύει με 309 km/h στον αυτοκινητόδρομο!

Η αστυνομικός Heather Axtman δήλωσε στο Tiwtter πως το ραντάρ της έπιασε την Corvette στον οδικό άξονα US 2 στην πολιτεία της Washington στις 7.45 το πρωί της Κυριακής. Η ταχύτητα των 309 km/h (192 mph) ήταν τρεις φορές υψηλότερη από το νόμιμο όριο των 97 km/h (60 mph) που ίσχυε στο συγκεκριμένο σημείο.

Πίσω από το τιμόνι της Corvette βρισκόταν ένας άντρας 31 ετών ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ! Ευτυχώς οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στην επόμενη έξοδο προτού θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι πως ο κατηγορούμενος δικαιολογήθηκε λέγοντας πως πήγαινε για πρωινό.

Όσο για το αυτοκίνητό, πιθανολογούμε πως ήταν η Corvette Z06 με V8 7,0 λίτρων απόδοσης 512 PS (τελική ταχύτητα 320 km/h), είτε η ακόμα ταχύτερη Corvette ZR1 με V8 6,2 λίτρων απόδοσης 647 PS (τελική ταχύτητα 330 km/h). Επιπλέον θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε βελτιωμένη Corvette C6.

 

[Πηγή: The Drive]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube