Μετέτρεψαν ένα Learjet σε λιμουζίνα! [video]

Μετέτρεψαν ένα Learjet σε λιμουζίνα! [video]

Όταν δεν έχεις τι άλλο να κάνεις, μπορεί να ασχοληθείς με τα πιο τρελά πράγματα.

Ο θυμόσοφος λαός λέει πώς «δουλειά δεν είχε ο διάλος… ». Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται όντως για μια «διαβολική» ιδέα: Δεν είναι και εύκολο να σκεφτείς ότι μπορεί να μετατρέψεις σε λιμουζίνα ένα Learjet.

H ιδέα ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν, το 2006, από μια εταιρεία στο Σικάγο που άκουγε στο όνομα «Exotic Coach». Τότε δύο ομολογουμένως τρελοί αμερικανοί, ο Dan Harris και Frank DeAngelo δημιούργησαν τη «Limo Jet».

Σήμερα το πρωτότυπο εκείνο ανήκει στην εταιρεία Jettersetter Inc, η οποία όχι μόνον το αναβάθμισε με όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει μια limo που σέβεται τον εαυτό της, αλλά κατάφερε και πήρε άδεια έτσι ώστε το «όχημα» αυτό να μπορεί να κυκλοφορεί και επίσημα στους δρόμους.
Αυτό ακριβώς το ανανεωμένο όχημα παρουσιάστηκε τον Αύγουστο στην έκθεση ηλεκτρονικών Knowledge Fest που διεξήχθη στο Ντάλας, με την Jettersetter Inc να δηλώνει πως  η λιμουζίνα-τζετ θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ λαμβάνοντας μέρος σε κορυφαίες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς διαφημίζοντας προϊόντα των χορηγών και των συνεργατών της.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια εταιρεία το Limo-Jet και η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδίασή του είναι μοναδικά στο είδος τους παγκοσμίως. Λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής της πρωτότυπης κατασκευής δεν έχουν γίνει γνωστό με το μόνο «μυστικό» που έχει διαρρεύσει να είναι πως κινείται έναν 8κυλινδρο βενζινοκινητήρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube