Μέσος ιδιοκτήτης Bugatti: 84 αυτοκίνητα, τρία τζετ κι ένα γιοτ

Μέσος ιδιοκτήτης Bugatti: 84 αυτοκίνητα, τρία τζετ κι ένα γιοτ

Για να γίνεις ιδιοκτήτης μιας Bugatti χρειάζεται να ’σαι ζάμπλουτος. Για τους πολύ πλούσιους υπάρχουν οι -Bentley και οι Rolls-Royce.

Γνωρίζετε το οικονομικό και κοινωνικό προφίλ του ιδιοκτήτη μιας Bugatti; Αν όχι, μην προσπαθείτε να το φανταστείτε.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg αυτό που κάνει έναν ιδιοκτήτη Bugatti διαφορετικό από τους άλλους πλούσιους είναι –τι άλλο- το μέγεθος του πλούτου του! Ο μέσος ιδιοκτήτης Bugatti λοιπόν, σύμφωνα με τα στοιχεία, διαθέτει στο γκαράζ του άλλα 84 αυτοκίνητα, έχει στην ιδιοκτησία του τρία ιδιωτικά αεροσκάφη και τουλάχιστον ένα γιοτ. Σε αντιδιαστολή, μιας και μιλάμε για μέγεθος πλούτου, ο ιδιοκτήτης μιας Bentley διαθέτει το «θλιβερό» νούμερο των μόλις οκτώ ακόμη αυτοκινήτων.

Το Bloomberg δεν έβγαλε τα στοιχεία αυτά από κάποια έρευνά του, αλλά επανέλαβε τα λόγια του Wolfgang Dürheimer που είναι επικεφαλής και των δύο εταιρειών, που ανήκουν στο γκρουπ VW. Ο Dürheimer έδωσε αυτά τα στοιχεία σε μια αποστροφή του λόγου του, φωτογραφίζοντας σε ποιον απευθύνεται μια Bugatti.

Εν τω μεταξύ, πάλι σύμφωνα με το Bloomberg, η αντικαταστάτρια της Bugatti Veyron που θα λανσαριστεί το 2015, θα έχει ακόμη περισσότερη ισχύ σε σχέση με τα ήδη εντυπωσιακά 1.001 PS του σημερινού αυτοκινήτου, αλλά και μικρότερο βάρος. Οι ψίθυροι μιλούν για ένα αυτοκίνητο γύρω από τα 1.500 άλογα, που μπορεί να μην μας εντυπωσιάσουν όπως έκανε η ισχύς του απερχόμενου μοντέλου όταν λανσαρίστηκε, αλλά θα έχουμε να μιλάμε πολύ γι’ αυτό…

Το λανσάρισμα, που μπορεί να πάει ακόμη και το 2016, θα αποκαλύψει ένα αυτοκίνητο που σύμφωνα με την υπόσχεση του Walter da Silva, επικεφαλής σχεδιασμού της VW θα είναι «τέχνη».

Πηγή Bloomberg]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube