Mercedes-Benz: Υπηρεσία παράδοσης κατ΄οίκον των αυτοκινήτων της

Mercedes-Benz: Υπηρεσία παράδοσης κατ΄οίκον των αυτοκινήτων της

Αγοράζετε από το διαδίκτυο και το αυτοκίνητο έρχεται στην πόρτα σας. 

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε μια υπηρεσία παράδοσης των αυτοκινήτων της στο σπίτι των πελατών της. Η υπηρεσία προορίζεται αποκλειστικά για τη γερμανική αγορά, και αφορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας που άρχισε να λειτουργεί το 2016.

Η German Motormobiles αναφέρει ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα ανανεώθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 και έκτοτε έχει προσελκύσει περίπου 400.000 επισκέπτες. Όσοι ψωνίζουν μια νέα Mercedes μπορούν να το κάνουν αποκλειστικά στο διαδίκτυο και να επιλέξουν να παραδοθεί το όχημα στην επιθυμητή διεύθυνση. Επιπλέον, αυτή η υπηρεσία παράδοσης προσφέρεται δωρεάν.

Όπως και άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων και αντιπροσωπείες, η Mercedes-Benz βλέπει ένα λαμπρό μέλλον για πωλήσεις οχημάτων στο διαδίκτυο και αναμένει περίπου το ένα τέταρτο των πωλήσεών της να πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτυακών καναλιών έως το 2025.

Η «ανέπαφη» παράδοση αυτοκινήτων αυξάνεται συνεχώς όπως αναφέρει το What Car. Τα οχήματα που παραδίδονται απευθείας στους πελάτες πρέπει να απολυμαίνονται εσωτερικά και εξωτερικά κάνοντας χρήση ενός απολυμαντικού σπρέι που περιέχει τουλάχιστον 70% ισοπροπυλική αλκοόλη για να διασφαλιστεί η θανάτωση ιών και βακτηρίων.

Οι αγοραστές του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν επίσης την επιλογή να παραλάβουν το καινούργιο τους όχημα μέσω μεταφοράς με φορτηγό. Εάν επιλέξουν αυτόν τον τρόπο, ο οδηγός του φορτηγού πρέπει να φορά ειδική στολή. Επιπλέον πρέπει να ψεκάζει και να σκουπίζει το εσωτερικό του αυτοκινήτου, τα κλειδιά και τις λαβές της πόρτας πριν αφήσει τα κλειδιά σε ένα συμφωνημένο ασφαλές μέρος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube