Mercedes-Benz: Γιορτάζει την αγάπη με έναν ιδιαίτερο τρόπο [video]

Mercedes-Benz: Γιορτάζει την αγάπη με έναν ιδιαίτερο τρόπο [video]

Τι κοινό έχουν οι Buffy, Blade, Vanessa και αρκετά ακόμα διάσημα βαμπίρ με την G-Class; Πρωταγωνιστούν στο νέο σποτ της Mercedes-Benz με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου…

“Immortal love” ή ελληνιστή «Αθάνατη αγάπη»! Αυτός είναι ο τίτλος του ομολογουμένως ευφάνταστου βίντεο που ανέβασε σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Mercedes-Benz προκειμένου να γιορτάσει την ημέρα της αγάπης τονίζοντας ταυτόχρονα και τον «αθάνατο» χαρακτήρα του σκληροπυρηνικού της τζιπ, της G-Class.

Mercedes-Benz G-Class

H ιστορία περιγράφεται από τη γερμανική φίρμα ως «μια σύγχρονη ερμηνεία του love story του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. «Δημιουργήσαμε έναν φανταστικό κόσμο στον οποίο οι βρικόλακες από όλες τις εποχές συναντούν όλες τις γενιές της G-Class τα τελευταία 40 χρόνια. Είναι ένα μοναδικό cast που ενώνει τις δεκαετίες και τις γενιές των μοντέλων μεταξύ τους», δήλωσε η αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing και Επικοινωνίας της Mercedes-Benz, Bettina Fetzer για να συμπληρώσει «Με αυτόν τον τρόπο, θελήσαμε να μνημονεύσουμε την μακροζωία του καλύτερου τζιπ που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Της G-Class».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube