Mercedes-Benz εναντίον παρκαδόρων, σημειώσατε ένα! [video]

Mercedes-Benz εναντίον παρκαδόρων, σημειώσατε ένα! [video]

Με ένα πανέξυπνο video η Mercedes-Benz αναδεικνύει την πρακτικότητα και την ασφάλεια που προσφέρει η αυτόνομη στάθμευση.

Με το χέρι στην καρδιά, ποιος μπορεί να ισχυριστεί πως δεν έχει ακούσει ποτέ μια ιστορία ή δεν έχει δει ένα video με κάποιο ακριβό αυτοκίνητο, που το πήρε ένας παρκαδόρος και το έκανε κομμάτια; Το να δίνεις το αυτοκίνητό σου σε έναν άγνωστο αποτελεί για πολλούς λόγο ανησυχίας, ακόμα και αν δεν μιλάμε για κάποια ακριβή πρόταση αλλά για ένα καθημερινό μοντέλο.

Πατώντας επάνω σε αυτήν ακριβώς την ανασφάλεια, η Mercedes-Benz αποφάσισε να γυρίσει ένα μικρό video, αρκετά δηκτικό και με χιούμορ. «Valet Guys», σε ένα ακριβό ξενοδοχείο, με πρωταγωνιστές τους παρκαδόρους του. Ένα ολόκληρο σκηνικό, που θυμίζει άλλη εποχή, εστιάζοντας όμως στις τρέλες που μπορεί να κάνει κανείς με ένα ξένο όχημα. 

Από κυνηγητά με την αστυνομία, μέχρι άλματα, χειρόφρενα, J turns και donuts. Σαν να βλέπει κανείς σκηνή από το Cannonball, γυρισμένη τη δεκαετία του 2020… Μέχρι που εμφανίζεται η νέα S-Class και όλα αυτά αλλάζουν. Μία όμορφη οδηγός, κοιτά απαξιωτικά τον παλιό κόσμο και κατόπιν συνεχίζει μόνη. Εξέρχεται από τη Mercedes-Benz της και, πατώντας ένα κουμπί, αυτή, παρκάρει μόνη της. 

Νέοι καιροί, νέα ήθη; Θα πούμε πως ναι. Και με τέτοια, εύστοχα videos η τεχνολογία θα δείχνει πάντα λίγο πιο απολαυστική, πέραν της πρακτικότητας που προσφέρει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube