Με τη νέα Porsche 911 GT3 RS στην πίστα [video]

Με τη νέα Porsche 911 GT3 RS στην πίστα [video]

Δεν πάνε παρά 2-3 μέρες που η Porsche αποκάλυψε το νέο της -σχεδόν αγωνιστικό- μοντέλο, 911 GT3 RS. Τώρα η εταιρία επανέρχεται με ένα video για να μας δείξει πως κινείται στην πίστα.

Πέρα από ένα μοντέλο που κόβει την ανάσα με την αισθητική της, η νέα Porsche 911 GT3 RS αποτελεί ένα θαύμα μηχανολογικής αρτιότητας. Ένας μοντέλο με άδεια για κυκλοφορία στο δρόμο, που όμως προσεγγίζει περισσότερο τις αγωνιστικές 911 GT3 R παρά τις συμβατικές Carrera. Εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το τι κρύβει η κορυφαία ατμοσφαιρική Porsche, μπορείτε να δείτε την πλήρη παρουσίαση του μοντέλου, εδώ

Στην προκειμένη περίπτωση επανερχόμαστε καθώς ο Γερμανός κατασκευαστής αποφάσισε να αναρτήσει ένα video στον επίσημο λογαριασμό του στο YouTube, με την ονομασία «στην πίστα με τη νέα Porsche 911 GT3 RS». Η συνολική του διάρκεια δεν είναι μεγάλη, οριακά αγγίζει το ένα λεπτό. Και πάλι όμως, με ένα προσεγμένο μοντάζ και πλήθος πλάνων καταφέρνει να μας δώσει μία πρώτη γεύση του τι μπορεί να κάνει ένα τέτοιο αυτοκίνητο στα κατάλληλα χέρια.

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για το πρώτο μοντέλο δρόμου της Porsche με DRS (θα παρατηρήσετε το πόσο γρήγορα μεταβάλλεται η κλίση της πίσω πτέρυγας) το οποίο ρυθμίζεται από ένα κουμπί στο τιμόνι. Το roll cage και οι ζώνες έξι σημείων έρχονται χωρίς έξτρα χρέωση, ενώ ο οδηγός του μπορεί να ρυθμίζει μία πλειάδα παραμέτρων στις αναρτήσεις κ.λπ. ώστε να φέρνει το αυτοκίνητο στα μέτρα του και στις απαιτήσεις της κάθε πίστας. 

Αρκετά όμως με τα λόγια. Περισσότερα θα δείτε (ή καλύτερα θα απολαύσετε) κάνοντας κλικ στο video που ακολουθεί. Φιλική συμβουλή να μην το δείτε στο κινητό αλλά κάπου που θα μπορείτε να δυναμώσετε πραγματικά την ένταση, καθώς ο ήχος αποτελεί μέρος της όλης εμπειρίας.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube