Με το νέο Audi S5 Sportback ξεχνάς και το… κέρατο! [video]

Με το νέο Audi S5 Sportback ξεχνάς και το… κέρατο! [video]

Με το πρώτο διαφημιστικό σποτ του νέου S5 Sportback, η Audi μας δείχνει ότι το νέο μοντέλο της μπορεί να καλμάρει μέχρι και τα νεύρα μιας απατημένης συζύγου!

Δυο λέξεις μπορούν να περιγράψουν το διαφημιστικό σποτ που ετοίμασε η Audi για το ολοκαίνουργιο S5 Sportback: Πρωτότυπο και δυνατό. Άλλο όμως marketing και άλλο πραγματική ζωή!

Το σενάριο είναι ευφάνταστο. Το βίντεο ξεκινάει με μια ευπαρουσίαστη κυρία να στέλνει το hi-fi και τα βινύλια του συζύγου στον πάτο της πισίνας. Επόμενο πλάνο, μια ματιά στις φωτογραφίες της γαμήλιας τελετής και κάπου εκεί καταλαβαίνεις ότι τα νεύρα της κυρίας οφείλονται στο φερμουάρ του κυρίου που δεν έμεινε ανεβασμένο!

Ακολουθεί σπάσιμο αντικείμενων και ένα μπαστούνι του γκολφ, που είναι το ιδανικό εργαλείο για να διαλύσεις και το αυτοκίνητο του… μπερμπάντη σύζυγου! Εκτός βέβαια, αν το τελευταίο είναι το S5 Sportback που σου ξυπνά άλλες αισθήσεις, σε κάνει να ξεχνάς το κέρατο και να θέλεις να πάρεις τα βουνά για να απολαύσεις τα 354 PS του 3λιτρου V6 σε μια φιδίσια διαδρομή!

Όλα αυτά βέβαια στην TV και τα γραφεία των διαφημιστικών εταιρειών. Γιατί στην πραγματική ζωή η κόλαση ωχριά μπροστά σε μια απατημένη σύζυγο, όπως πολύ εύστοχα είχε γράψει και ένας φίλος. Και αυτό ισχύει ακόμα και όταν οδηγείς το κορυφαίο AudiΑπλά θυμηθείτε τι είχε πάθει ο κάτοχος ενός R8.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube