McLaren: Επέκταση εγγύησης μέχρι τα 12 χρόνια

McLaren: Επέκταση εγγύησης μέχρι τα 12 χρόνια

Η κατοχή μιας McLaren γίνεται πιο ξέγνοιαστη υπόθεση, αφού το πρόγραμμα Extended Warranty μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 12 χρόνια.

Εκτός από την εμφάνιση, τις επιδόσεις και το κράτημα, υπάρχουν και πιο πρακτικοί παράγοντες που μπορούν να σε κάνουν να κρατήσεις ένα supercar για πολλά χρόνια.

Η McLaren το γνωρίζει καλά, και με περισσότερα από 3.000 αυτοκίνητά της να κυκλοφορούν πλέον στους δρόμους του πλανήτη, αποφάσισε να προσφέρει στους ιδιοκτήτες τους τη σιγουριά μιας εργοστασιακής εγγύησης που μπορεί να επεκταθεί μέχρι και στα 12 χρόνια μετά την αγορά. Μέχρι σήμερα, αυτή η δυνατότητα υπήρχε μόνο για τα πρώτα επτά χρόνια ζωής του αυτοκινήτου.

Η McLaren Extended Warranty, που σε μερικές αγορές περιλαμβάνει και οδική βοήθεια, καλύπτει τα περισσότερα μηχανικά μέρη των αυτοκινήτων της βρετανικής φίρμας. Εφαρμόζεται σε καινούργια αυτοκίνητα ή στα εγκεκριμένα μεταχειρισμένα McLaren Qualified που έχουν λιγότερα από 160.000 km και βρίσκονται στην κατοχή του ιδιοκτήτη τους για περισσότερους από τρεις μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Στις ειδικές του Rally Monte Carlo με τη McLaren 570S [video]

Η επέκταση εγγύησης McLaren Extended Warranty προσφέρεται για τα μοντέλα Sports Series και Super Series, δηλαδή μεταξύ άλλων τις McLaren MP4-12C, 650S, 570S κ.λπ., όχι όμως και για την κορυφαία McLaren P1. Μέχρι κάθε αυτοκίνητο να κλείσει 10 χρόνια ζωής, ο ιδιοκτήτης του μπορεί να αποκτά κατά βούληση πακέτο κάλυψης για 12 ή 24 μήνες.

Ουσιαστικά βέβαια, με αυτή της την κίνηση η McLaren δεν πρωτοπορεί. Απλώς ισοφαρίζει τη Ferrari, η οποία από το 2014 προσφέρει μια αντίστοιχη υπηρεσία επέκτασης εγγύησης, με ίδια μέγιστη διάρκεια 12 ετών, ενώ η ιταλική εταιρία προσφέρει ως επιπλέον ατού κάθε καινούργιου αυτοκινήτου της το δωρεάν service για τα πρώτα επτά χρόνια.

[Πηγή: McLaren]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube