McLaren 675LT vs supercharged Lamborghini Huracán LP610-4 [video]

McLaren 675LT vs supercharged Lamborghini Huracán LP610-4 [video]

Τι κι αν είναι κουλάδι; Supercharger και 140+ άλογα δύσκολα παίζονται στην ευθεία…

Εάν έπαιζε μόνη της, μια McLaren 675LT είναι ένα εξαιρετικό για να πηγαίνεις αέρα, είτε στο δρόμο είτε στην πίστα.

Ωστόσο, στην περίπτωση του video, η Lamborghini Huracán, που στην περίπτωση που θα ήταν στοκ θα βρισκόταν σε μειονεκτική θέση, εδώ είναι μηχανικά υπερτροφοδοτούμενη και αποδίδει μέγιστη ισχύ 816 PS έναντι 675 PS της McLaren. Έτσι αυτό το drag race γυρίζει τούμπα και φαίνεται πια άδικο για το βρετανικό αυτοκίνητο. Τουλάχιστον στα χαρτιά

Η McLaren 675LT εκτός από την ισχύ της έχει να παρουσιάσει και μια ροπή που φτάνει τα 71,4 kgm, που μαζί την καθιστούν ικανή να γράψει 2,9” για το 0-100 km/h και να πιάσει στην ευθεία τα 330 km/h. H Lamborghini Huracán από την άλλη μεριά είναι πιο αργή σε όλες τις μετρήσεις όταν είναι στοκ. Όχι πολύ, αλλά δεν μιλάμε για κόντρες της καθημερινότητας.

Ως εκ τούτου, είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η συγκεκριμένη Huracán δεν πηγαίνει συχνά σε τροχόδρομο αεροδρομίου για να κοντραριστεί με τον ανταγωνισμό της. Φοράει μεν ένα Supercharger VF800 που ανεβάζει την ισχύ της στους 816 PS και στα 84,3 kgm, αλλά έχει κι έναν οδηγό που χρειάζεται και καθοδήγηση για το πώς και πότε να αλλάξει ταχύτητα.

Για του λόγου το ασφαλές, διαπιστώστε το με τα ίδια σας τα αυτιά όταν ο V10 πιάνει σε όλες τις αλλαγές κόφτη και μάλιστα με επιμονή.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube