Matt Damon και Liam Neeson πρωταγωνιστές σε ταινία για το Isle Of Man TT

Matt Damon και Liam Neeson πρωταγωνιστές σε ταινία για το Isle Of Man TT

Πότε αλήθεια ήταν η τελευταία φορά που είδατε ταινία με αγώνες μοτοσικλετών. Ακριβώς! Χώρια που το Χόλιγουντ είναι απασχολημένο αυτό τον καιρό με τους Αμερικανούς υπέρ-ήρωες.

Την παράδοση ήρθε να ανέτρεψε ένας νεαρός συγγραφέας και σκηνοθέτης που θα γυρίσει μια νέα ταινία για το Isle of Man TT, έχοντας επιλέξει για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους Matt Damon και Liam Neeson.

Σύμφωνα με το MoreBikes, η ταινία, που θα τιτλοφορείται απλώς «Isle of Man», περιστρέφεται γύρω από το στόρι ενός αγωνιζόμενου αναβάτη, που τον υποδύεται ο Matt Damon, ενός βετεράνου που προσπαθεί να κάνει μια τελευταία επική αναμέτρηση πριν από τη συνταξιοδότηση.

Ο Cameron Donald, επαγγελματίας αναβάτης αγώνων στην πραγματική ζωή του, θα κάνει όλα τα ντουμπλαρίσματα του Matt, αλλά δεν γνωρίζουμε προς ώρας ποιος θα είναι ο ρόλος του Liam Neeson. Η τελευταία φορά που το όνομα του Neeson αναφέρθηκε στους αγώνες μοτοσικλέτας ήταν το 2014 όταν ήταν αφηγητής στο ντοκιμαντέρ «Road» για το ΤΤ.

O συγγραφέας και σκηνοθέτης Ben Younger είπε ότι εργάζεται πάνω σε αυτήν ην ταινία από το 2000 και ότι θα συνεργαστεί με την Bold Films για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Α! Και να μην ξεχάσουμε! Ο Younger ήταν επίσης αγωνιζόμενος αναβάτης, οπότε πρέπει να ξέρει όσα πρέπει και δεν πρέπει να κάνεις με τη μοτοσικλέτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Isle of Man 2016: Michael Dunlop στον ταχύτερο γύρο της Ιστορίας [video]

«Το TT είναι ο τελευταίος, μεγάλος, επικίνδυνος αγώνας στον κόσμο και με συναρπάζει η ιδέα να φέρω αυτό το νέο κόσμο στη γενική θέαση», είπε ο Younger. «262 αγωνιζόμενοι έχουν χάσει τη ζωή του σε αυτό το νησί. Θέλω να πω την ιστορία τους με δικαιοσύνη».

Η συμφωνία κλείστηκε στο Toronto International Film Festival, και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν το επόμενο καλοκαίρι στο Νησί. Έχει γίνει επίσης γνωστό ότι η νέα Honda Fireblade, η πιο εκρηκτική έκδοση της CBR1000, θα είναι επίσης «πρωταγωνίστρια» της ταινίας, αντιπροσωπεύοντας κομμάτι της δράσης που θα αναφέρεται στη σύγχρονη εποχή.

Όλα τα παραπάνω, θέμα, πρωταγωνιστές, τοποθεσία, μας αφήνουν να υποθέσουμε ένα πολλά υποσχόμενο φιλμ για τους φαν των αγώνων μοτοσικλετών. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει ένα σωρό ντοκιμαντέρ για το TT, αλλά δεν υπήρξε ποτέ άλλοτε μια χολιγουντιανή παραγωγή μέχρι σήμερα για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του μεγάλου κοινού. Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνουν σωστά, μιας και για την περίπτωση μεγαλύτερη σημασία έχει η ατμόσφαιρα παρά ο εντυπωσιασμός. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube