Μanley: Η FCA μπορεί να αναπτυχθεί και μόνη της

Μanley: Η FCA μπορεί να αναπτυχθεί και μόνη της

Ανοικτό παράθυρο και για συνεργασίες με άλλες εταιρείες μετά το ναυάγιο με τη Renault.

Δύο σχεδόν μήνες μετά το ναυάγιο των συνομιλιών για συγχώνευση με τη Renault, o CEO της Fiat Chrysler Automobiles, Mike Manley, δηλώνει πως η πόρτα της FCA δεν έχει κλείσει οριστικά, όμως παράλληλα επισημαίνει πως η εταιρεία μπορεί να προχωρήσει σε μια αναπτυξιακή πορεία και μόνη της.

Παράλληλα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συνομιλιών και με άλλες εταιρείες καθώς επισημαίνει πως η Renault δεν είναι ο μόνος κατασκευαστής που θα μπορούσε να προσφέρει τεχνογνωσία στην FCA σε τομείς που αυτή υστερεί. «Η Renault δεν είναι η μοναδική μας ευκαιρία», σημειώνει χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως στο μέλλον μπορεί να δει κάποιος συνεργασίες που δεν τις φανταζόταν.

Αναφερόμενος στην αυτόνομη πορεία της εταιρείας, είπε πως αυτή τη στιγμή η FCA διαθέτει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων και μπορούμε να δούμε ανάπτυξη αρκεί να κάνουμε τις σωστές κινήσεις. Σίγουρα όμως – πρόσθεσε – μια συνεργασία με μια άλλη μάρκα θα βοηθούσε στο να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

Αναφερόμενος στα στρατηγικά μελλοντικά σχέδιο της εταιρείας ξεκαθάρισε πως η Jeep είναι η ατμομηχανή της ανάπτυξης στην Ευρώπη. Είπε επίσης ότι η FCA σχεδιάζει την επέκταση της FIAT στην Κίνα όχι μόνον με ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλά και με αυτοκίνητα που η εταιρεία θα μπορούσε να παράγει εκεί και να τα διαθέτει στην εγχώρια αγορά για να βελτιώσει στην απόδοση σε σχέση με το κόστος παραγωγής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube