Μάχη σώμα με σώμα για τους Elon Musk & Mark Zuckerberg!

Μάχη σώμα με σώμα για τους Elon Musk & Mark Zuckerberg!

Οι δυο κυρίαρχοι της τεχνολογίας, Elon Musk & Mark Zuckerberg, θα λύσουν τις διαφορές τους σε ένα αγώνα μικτών πολεμικών τεχνών στην αρένα του UFC. Δουλειά δεν είχε ο διάολος...

Δυο από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο, billionaires, «tech freaks» και ιδιοκτήτες ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, συμφώνησαν προφορικά να λύσουν τις διαφορές τους σε έναν αγώνα μικτών πολεμικών τεχνών στο κλουβί του UFC. 

«Είναι αστείο! Συμπεριφέρονται σαν σχολιαρόπαιδα!», δήλωσε ο πατέρας του Musk, Errol.

Ο Dana White ιδιοκτήτης του UFC έχει «λυσσάξει» να κλείσει άμεσα το event και να δει στην αρένα του UFC τους Elon Musk & Mark Zuckerberg να κοντράρονται μέχρι τελικής πτώσης. 

Elon Musk

Η κόντρα των δυο ανδρών, που ανάθεμα εάν γνωρίζει κανείς τον πραγματικό λόγο που έχει ξεσπάσει, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με ορισμένους μάλιστα θρύλους του UFC να δηλώνουν πρόθυμοι να προπονήσουν τους δυο billionaires σε αυτήν την μάχη. 

Ο Jon Jones προσφέρθηκε να κοουτσάρει τον ιδιοκτήτη της Meta, ενώ ο «πολύς» George St. Pierre με tweet του δήλωσε έτοιμος να κάνει τον ιδιοκτήτη της Tesla μια... πολεμική μηχανή! 

Ο πατέρας βέβαια του Elon Musk, Errol Musk, δήλωσε στην βρετανική Sun ότι «οι δύο άνδρες συμπεριφέρονται σαν σχολιαρόπαιδα», θέλοντας να τονίσει ότι αυτή η κόντρα είναι ανούσια!

Πρόσθεσε μάλιστα ότι εάν νικήσει ο Elon θα τον αποκαλούν όλοι «νταή» επειδή είναι πιο εύσωμος και ογκώδης από τον Zuckerberg, ενώ σε περίπτωση που ηττηθεί η ταπείνωση για τον γιο του θα είναι ολοκληρωτική. 

meta

Οι δύο δισεκατομμυριούχοι φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει να συγκρουστούν σύντομα, καθώς ο Elon Musk έγραψε στο Twitter την περασμένη Τετάρτη «Είμαι έτοιμος αν είσαι και εσύ» αναφερόμενος στον Zuckerberg, με τον τελευταίο να του απαντά μέσω «story» στο Instagram «Στείλτε μου την τοποθεσία».

Ο αγώνας παίζεται βέβαια ήδη από τους μπουκς, οι οποίοι δίνουν ως πρώτο φαβορί τον ιδιοκτήτη της Tesla. Τι να πει κανείς, οι πλούσιοι έχουν περίεργα γούστα ομολογουμένως... 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube