Μαγειρική: Πώς να φτιάξετε 'Ring Banana [video]

Μαγειρική: Πώς να φτιάξετε 'Ring Banana [video]

Δίνουμε και συνταγές. Ακολουθείστε τα απλά βήματα και απολαύστε με ελάχιστα χρήματα τη ζωή ενός πραγματικού petrolhead.

Η ιδέα είναι απλή. Λίγα χρήματα και πολύ τρέλα. Δημιουργική σκέψη και καλή διάθεση. Τέλος πάντων, η διάθεση έρχεται και στην πορεία. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να λατρεύεις την οδήγηση και τα αυτοκίνητα. Όχι τις φανταχτερές λαμαρίνες, αλλά την ουσία. Τη ζωή με το αυτοκίνητο. Την παρέα που χτίζεται γύρω από αυτό. Αυτή είναι η ιστορία των OneLapHeroes.

Οι OneLapHeroes είναι μια ομάδα ωραίων τρελών που ζουν στο Nurburgring. Είναι φίλοι μας. Είναι τα παιδιά που εργάζονται στην RSR Nurburg και RSR Spa. Ο Έλληνας φωτογράφος Κωνσταντίνος Σιδηράς, ο Ιταλός εκπαιδευτής και οδηγός αγώνων Gabriele Piana και η παρέα τους. «Χεράδες» κυριολεκτικά, όλοι τους. Οι οποίοι έφτιαξαν την Ring Banana. Τι είναι αυτό; Θα προσπαθήσουμε να πούμε δύο λόγια, αλλά πρέπει να δείτε το video για να καταλάβετε. Βιντεοσκοπούν τις περιπέτειές τους μόνο για να μοιραστούν μαζί μας την τρέλα τους. Η όλη φάση είναι αποκλειστικά παρεΐστικη. Δεν πουλάνε, ούτε νοικιάζουν τίποτα. Κανείς δεν βγάζει λεφτά από αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την Porsche 911 GT3 [video]

Ο Κώστας είχε από χρόνια ένα MX-5 MkI. Όχι σε κατάσταση που θα έλεγες… άριστη, με την πρώτη ματιά. Αλλά, ποιος νοιάζεται; Άλλωστε το είχε για να το οδηγεί, όχι για μόστρα. Με έναν περίεργο τρόπο έπεισε και τον Gabriele να πάρει ένα ίδιο αυτοκίνητο, ενώ στην αγορά των μεταχειρισμένων στη Γερμανία οι δυνατότητες είναι άπειρες. Αγόρασαν λοιπόν το φθηνότερο MX-5 πρώτης γενιάς σε λειτουργική κατάσταση. Για να το πούμε αλλιώς, το χειρότερο από αυτά που μπορούσαν να βγουν στο δρόμο την επόμενη μέρα χωρίς επιπλέον χρήματα.

Όταν το έβαλαν για πρώτη φορά στο Nurburgring, ο Gabriele το οδήγησε χωρίς αύριο και έκανε έναν χρόνο λίγο πάνω από εννέα λεπτά. Χωρίς απολύτως καμία μετατροπή. Σχεδόν χωρίς… λάστιχα. Οπότε είδαν ότι το πράγμα έχει ενδιαφέρον. Μάλλον εννοούσαν ότι είχε ενδιαφέρον να βλέπεις τις φάτσες των αυτοκινήτων πολλαπλάσιας αξίας και ιπποδύναμης που ντρόπιαζε η «μπανάνα». Και έτσι ξεκίνησαν αυτό το εκπληκτικό project. Με προσωπική δουλειά και κάποιες μικρές επεμβάσεις στο αυτοκίνητο έριξαν τον χρόνο στο εκπληκτικό 8’35”. Και ξεκίνησε μια περιπέτεια που τους έφερε μέχρι και στον 24Ωρο αγώνα του Ascari.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το μονοθέσιο BAC Mono [video]

Οι OneLapHeroes και η Ring Banana είναι η ανέμελη πλευρά της ζωής. Που είναι εφικτή χωρίς χιλιάρικα στην τσέπη. Ζηλεύουμε; Φυσικά. Αλλά και χαιρόμαστε γιατί είναι φίλοι μας και πολύ cool τύποι.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube