Land Rover: Καλύβα που χωράει μέσα στο Discovery Sport! [video]

Land Rover: Καλύβα που χωράει μέσα στο Discovery Sport! [video]

Είναι ειδικά φτιαγμένη για να μπορεί να μεταφερθεί και να φιλοξενήσει δύο άτομα σε πολικές συνθήκες.

Ενώ οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες γιορτάζουν τα Χριστούγεννα λανσάροντας χαριτωμένα δωράκια, η Land Rover πηγαίνει το πράγμα πολύ παραπέρα.

Σκεπτόμενοι το μακρύ ταξίδι του άι Βασίλη γύρω από τον κόσμο, οι μηχανικοί της εταιρείας σκέφτηκαν να του φτιάξουν μια άνετη καλύβα, με χώρο για δύο άτομα, που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον Αρκτικό Κύκλο, σε θερμοκρασίες μέχρι και -20 ºC.  

Όμως, το σημαντικότερο στοιχείο αυτής της καλύβας δεν είναι η θερμομόνωση, η αντοχή και οι ανέσεις της, αλλά η λειτουργικότητά της, αφού χωράει μέσα στο χώρο φόρτωσης 1.698 λίτρων του Discovery Sport.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH Δοκιμάζουμε το Land Rover Discovery Sport 2.0D 180 PS

Για να βεβαιωθεί ότι η καλύβα αντέχει σε πολικές θερμοκρασίες, η Land Rover στράφηκε στον αναρριχητή του Everest, Kenton Cool, που την πήγε «σε μια μυστική τοποθεσία μέσα στην παγωμένη άγρια Φύση» για να τη δοκιμάσει εξαντλητικά.

«Παρατηρείται μια αυξανόμενη τάση προς τη ζωή στο ύπαιθρο και τις “καλύβες για την άγρια Φύση”», λέει ο Cool, «και μόνο η Land-Rover θα μπορούσε να φτιάξει μια τέτοια καλύβα που να μπορείς να τη μεταφέρεις και να μείνεις οπουδήποτε. Είναι έξυπνα σχεδιασμένη και απίστευτα ανθεκτική, πράγμα που την κάνει ιδανική για απομακρυσμένες περιοχές όλου του πλανήτη».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube