node/38578

Lamborghini: Παράγει χειρουργικές μάσκες υποστηρίζοντας τη μάχη κατά του κορονοϊού

Το ιστορικό εργοστάσιο στη Sant'Agata σταμάτησε προσωρινά την παραγωγή αυτοκινήτων όμως οι εργαζόμενοι παραμένουν ενεργοί για καλό σκοπό.

Η Automobili Lamborghini άφησε για λίγο την παραγωγή αυτοκινήτων και ξεκίνησε να παράγει χειρουργικές μάσκες και προστατευτικές "ασπίδες" προσώπου από plexiglass στο εργοστάσιό της στην Sant'Agata. Στόχος της εταιρείας είναι να δωρίσει τον ιατρικό εξοπλισμό στο νοσοκομείο Sant’Orsola-Malpighi στην Μπολόνια, συμβάλλοντας με ενεργό τρόπο στη μάχη κατά της πανδημίας COVID-19.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κορονοϊός: Η Lamborghini ανακοινώνει παύση της παραγωγής

Οι γυναίκες που βλέπετε να ράβουν τις πορτοκαλί μάσκες, εργάζονταν στο τμήμα που έφτιαχνε τις δερμάτινες επενδύσεις για το εσωτερικό των αυτοκινήτων της Lamborghini. Χάρη σε αυτές, κατασκευάζονται 1.000 χειρουργικές μάσκες την ημέρα.

Όσο για τις "ασπίδες" προσώπου, αυτές κατασκευάζονται με τη βοήθεια των 3D Printer μέσα στις εγκαταστάσεις παραγωγής εξαρτημάτων από carbon fiber, ενώ ο αριθμός τους φτάνει στα 200 μονάδες ημερησίως.

Lamborghini

Η πρωτοβουλία της Lamborghini υποστηρίζεται από τις δημοτικές αρχές της περιοχής Emilia-Romagna, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, το ιατρικό εργαστήριο του οποίου θα εγκρίνει τις μάσκες πριν την παράδοσή τους στο νοσοκομείο.

Η Ιταλία είναι μια από τις χώρες που έχουν χτυπηθεί πιο σκληρά από τον κορονοιό, με 110.574 κρούσματα και 13.155 θανάτους να έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής. Ως δείγμα ενότητας και υποστήριξης απέναντι σε ολόκληρο το έθνος, το εργοστάσιο της Lamborghini στη Sant'Agata φωτίζεται με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας.

node/39166

Πήγε την Corvette για σέρβις και την βρήκε κατεστραμμένη

Η Chevrolet Corvette έπεσε από το ανυψωτικό μετά από λάθος των υπαλλήλων της αντιπροσωπείας.

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 | Επικοινωνία

Πήγε την Corvette για σέρβις και την βρήκε κατεστραμμένη

O Jake Miller από την Florida των ΗΠΑ, αγόρασε μια ολοκαίνουρια  Chevrolet C8 Corvette Z51 πριν από δύο μήνες. Όταν πήγε στην αντιπροσωπεία να παραλάβει το αυτοκίνητό του μετά από το πρώτο προγραμματισμένο service, αντίκρισε εικόνες καταστροφής.

Οι υπάλληλοι της αντιπροσωπείας είχαν τοποθετήσει με λάθος τρόπο το αυτοκίνητο στο ανυψωτικό, με αποτέλεσμα οι βραχίονες να σπάσουν τα μαρσπιέ και να προξενήσουν σημαντικές φθορές στο αμάξωμα του αυτοκινήτου προτού αυτό χτυπήσει με δύναμη στο έδαφος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μια ολοκαίνουρια Chevrolet C8 Corvette τράκαρε λίγο μετά την παραλαβή της [video]

Ο ιδιοκτήτης έγραψε στο Instagram: «Ναι, αυτό είναι το αυτοκίνητό μου. Δεν ήθελα να το μοιραστώ δημόσια μέχρι η αντιπροσωπεία να διορθώσει αυτή την κατάσταση. Από ότι φαίνεται κάποιοι ηλίθιοι που εργάζονται στο τμήμα service αποφάσισαν να κερδίσουν κάτι από την δική μου ατυχία τραβώντας φωτογραφίες και δημοσιεύοντας τις στο διαδίκτυο χωρίς την δική μου έγκριση. Σε όλους τους ιδιοκτήτες C8, σας παρακαλώ σιγουρευτείτε πως η αντιπροσωπεία σας έχει πρόσβαση στο διάγραμμα που έχω επισυνάψει προτού αφήσετε το αυτοκίνητό σας στα χέρια τους.»

Η αντιπροσωπεία ανέλαβε να πληρώσει για το αυτοκίνητο που προφανώς θα καταλήξει σε κάποια μάντρα δημοπρασιών για επισκευή. Όσο για τον ιδιοκτήτη, αποφάσισε να περιμένει λίγο καιρό ακόμα για να αγοράσει την ισχυρότερη Corvette Z06 που αναμένεται να παρουσιαστεί το 2021.

[Πηγή: jakeam3 μέσω autoevolution]

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes, this is my car. I did not want this to to be shared publicly until after the dealer had the opportunity to correct this crappy situation. Apparently some idiots in their service department took it upon themselves to try and get some clout from my misfortune by taking pictures and sharing them with out my consent. To the fellow C8 owners, please ensure your dealer is aware of the diagram in the second picture before you leave your car with them.#LT2 #c8corvette #c8 #chevrolet #mishap #c8mishap #chevroletperformance #chevroletcorvette #stingray #stingraycorvette #jmspedalmax @team_corvette @thec8page @_c8corvette @thecorvettec8 @corvette_ambassador1953 @corvette @maxxperfectiondetailing @premiervinylworks

A post shared by Jake A Miller (@jakeam3) on

node/39165

Ford, Peugeot ή Honda, ποιο αντέχει περισσότερη ώρα χωρίς λάδι; [video]

Μια σκληρή δοκιμασία μέχρι "θανάτου" για τρία ταλαιπωρημένα οχήματα.

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 | Επικοινωνία

Ford, Peugeot ή Honda, ποιο αντέχει περισσότερη ώρα χωρίς λάδι; [video]

Μετά από το βίντεο με τις εκτός δρόμου περιπέτειες προσιτών μεταχειρισμένων που έγινε viral, Matt Watson του βρετανικού Carwow σκέφτηκε ακόμα μια δοκιμασία για τα ταλαιπωρημένα Peugeot 206 (1998-2006), Ford Focus MK2 (2004-2008) και Honda Civic MB Fastback (1997–2001) προτού τα αποχαιρετίσει για τελευταία φορά. Αφαίρεσε όλο το λάδι από τον κινητήρα και στη συνέχεια τα έθεσε σε λειτουργία για να διαπιστώσει ποιο θα αντέξει περισσότερη ώρα προτού "παραδώσει τα όπλα".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εκτός δρόμου περιπέτειες με προσιτά μεταχειρισμένα [video]

Για να φτάσει την καταπόνηση του κινητήρα στα άκρα, ο παρουσιαστής έβαλε μια πέτρα στο γκάζι και των τριών αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα όταν τα έβαλε μπροστά να δουλεύουν στα κόκκινα.

Όπως θα δείτε, το Ford Focus είναι το πρώτο που παθαίνει καταστροφική βλάβη μετά από 20" λειτουργίας. Μετά από λίγο ακολουθεί το Peugeot 206 που μας αποχαιρετά στα 47". Η έκπληξη έχει να κάνει με την διάρκεια του αθάνατου Honda Civic την οποία δεν θα σας αποκαλύψουμε ώστε να έχει νόημα να δείτε και το βίντεο.

Για να προλάβουμε τα σχόλια των θεατών για την αναίτια καταστροφή τριών λειτουργικών αυτοκινήτων, πρέπει να σημειώσουμε πως τα μοντέλα αγοράστηκαν έναντι £600 (€688) και για τα τρία μαζί, ενώ μετά από τη συμμετοχή τους στο προηγούμενο βίντεο, προορίζονταν για την πρέσα. 

[Πηγή: Carwow]