Lamborghini: Επίσημο πρόγραμμα για… μεταχειρισμένα

Lamborghini: Επίσημο πρόγραμμα για… μεταχειρισμένα

Η άφιξη της Urus οδήγησε σαφώς τους ιθύνοντες της Lambo να στραφούν και προς τη μεταπώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. «Lamborghini Selezione», λοιπόν, το ειδικό τμήμα που θα προσφέρει αυτοκίνητα επιμελώς ελεγμένα.

Ήταν πια καιρός! Η Lamborghini ήταν ένας από τους τελευταίους κατασκευαστές υψηλής κλάσης που δεν διέθεταν τμήμα πιστοποιημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Τώρα όμως αυτό έγινε πραγματικότητα με το «Lamborghini Selezione», τμήμα που θα φροντίζει για τη λεπτομερή επιθεώρηση των μοντέλων που έχουν επιλεγεί με πολύ συγκεκριμένα κριτήρια, πριν τα διαθέσει προς πώληση ως μεταχειρισμένα.

Η άφιξη της Urus στον κατάλογο της Sant’Agata, που εκτιμάται ότι θα διπλασιάσει τις ετήσιες πωλήσεις της Lambirghini και ότι θα προσελκύσει νέου τύπου πελάτες, δεν είναι ασφαλώς άμοιρη ευθύνης για τη δημιουργία αυτού του ειδικού τμήματος, του οποίου τα κριτήρια είναι τα παρακάτω:

- Λιγότερα από 70.000 km -100 χιλιάδες για την Urus
- Μέγιστη παλαιότητα επτά ετών -δέκα χρόνια για την Urus.

Το «Lamborghini Selezione» προσφέρει στον αγοραστή του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου εγγύηση ενός έτους (επεκτάσιμη στα δύο χρόνια), με προσφορά οδική βοήθεια και έλεγχο για τους πρώτους έξι μήνες. Πριν από την πιστοποίηση όμως, η Sant’Agata θα ελέγχει 150 διαφορετικά σημεία και θα προχωρά σε δοκιμή του αυτοκινήτου στο δρόμο για να συνεχίσει. Προφανώς, δεν θα γίνονται δεκτά αυτοκίνητα που δεν τήρησαν τη πρόγραμμα συντήρησης, είτε όσον αφορά στην περιοδικότητα είτε στο δίκτυο. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη τις τιμές του καταλόγου της Lamborghini, κανείς δεν ανησυχεί και πάρα πολύ για το αν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες είχαν τα μέσα να κάνουν τις προβλεπόμενες επιθεωρήσεις στο επίσημο δίκτυο της Lamborghini.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube