Κυνηγώντας με... σκούτερ αυτόν που σου έκλεψε την Lamborghini [video]

Κυνηγώντας με... σκούτερ αυτόν που σου έκλεψε την Lamborghini [video]

Ένας 14χρονος που δεν ήξερε να οδηγεί έκλεψε μια Lamborghini Urus!

Όταν κάποιος κλέβει το αυτοκίνητό σας, η πιο φυσιολογική αντίδραση είναι να καλέσετε την αστυνομία. Αλλά όταν ένα 14χρονο αγόρι κλέβει μια Lamborghini Urus, προφανώς, μπορείτε απλά να το κυνηγήσετε με ένα σκούτερ και να ενημερώσετε την αστυνομία στη συνέχεια.

Η ιστορία συνέβη μόλις πριν από λίγες μέρες στο Μαϊάμι, όταν ο Chris Sander βρισκόταν σπίτι του και άκουσε ξαφνικά τον ήχο από τον κινητήρα του αυτοκινήτου του. Την επόμενη στιγμή είδε την Urus του να απομακρύνεται από το γκαράζ.  

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Lamborghini Urus

"Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, πήρα το σκούτερ μου και κυνήγησα τον κλέφτη", είπε ο Sander.

Λίγη ώρα αργότερα εντόπισε το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο σε ένα πεζοδρόμιο. Κάπου εδώ αρχίζουν τα περίεργα: Ο κλέφτης είχε βγει έξω από το αυτοκίνητο. Έδειχνε φοβισμένος και ζήτησε... βοήθεια από τον ιδιοκτήτη της Lamborghini! Ήταν ένας 14χρονος, ο Andre Kalinine. 

Ο πιτσιρικάς μονολογούσε ότι «έκλεψα μια Lamborghini μόλις τώρα. Δεν έχω άδεια. Δεν μπορώ να την οδηγήσω». Ο Sander είπε ότι προσπάθησε να τον ηρεμήσει καθώς δεν ήξερε αν έχει όπλο. «Δεν ήμουν σίγουρος πόσο τρελός ήταν», δήλωσε και... συμβούλευσε τον κλέφτη να παραδοθεί στην αστυνομία, πράγμα που τελικά έγινε.

Ο Kalinine εμφανίστηκε στο δικαστήριο την επόμενη μέρα και πήρε ολιγοήμερη αναβολή. Δυστυχώς για αυτόν,δεν είναι το πρώτο του έγκλημα που έχει κάνει και μάλλον θα τιμωρηθεί αυστηρά.

[Πηγή: Μotor1.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube