Κυνηγώντας Pokémon, βρήκε δέντρο!...

Κυνηγώντας Pokémon, βρήκε δέντρο!...

Οδηγός στη Ν. Υόρκη τράκαρε σε δέντρο ενώ έπαιζε το πολυσυζητημένο παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας “Pokémon Go” [video].

Ο οδηγός στο Auburn της Ν. Υόρκης κυνηγούσε Pokémon στους δρόμους την ώρα που οδηγούσε και, μη έχοντας την προσοχή του στην οδήγηση, έπεσε μετωπικά πάνω σε δέντρο καταστρέφοντας το αυτοκίνητο του αδελφού του.

Ο αδελφός του 28χρονου δράστη λέει ότι δεν ήξερε καν ότι ο αδελφός του οδηγούσε το «καμάρι» του και το έμαθε από τα δελτία ειδήσεων.

«Ξόδεψα έναν ολόκληρο χρόνο για να το φτιάξω και να περάσει ΚΤΕΟ. Και μετά ο αδελφός μου το τύλιξε σε ένα δέντρο κυνηγώντας pokemon», δήλωσε ο παθών. «Το σκραπ που κάποτε ήταν αυτοκίνητο δεν είχε μικτή ασφάλεια. Απρόσμενα, ο αδελφός μου είναι ζωντανός και άθικτος, κι ελπίζω να πήρε ένα καλό μάθημα οδικής ασφάλειας».

Ο παθών αδελφός ξεκίνησε μια καμπάνια GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα από δωρεές του κοινού και –συνάγουμε– να πάρει άλλο αυτοκίνητο αφού το συγκεκριμένο μάλλον είναι πλέον για πέταμα.

Μετά το ατύχημα, η αστυνομία του Auburn προειδοποίησε τους gamers ότι πρέπει να διατηρούν συναίσθηση του περιβάλλοντος και να μην παίζουν ποτέ το παιχνίδι ενώ οδηγούν.

Το Pokémon Go είναι ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι «ενισχυμένης πραγματικότητας» που κάνει θραύση τελευταία. Επιτρέπει στους παίχτες να συλλαμβάνουν, να εκπαιδεύουν και να μάχονται με εικονικά Pokémon που εμφανίζονται στον πραγματικό κόσμο. Μπορείς να παίξεις χρησιμοποιώντας την κάμερα και το GPS του κινητού σου, ενώ αναμένεται και ειδική φορητή συσκευή με Bluetooth που θα σε ειδοποιεί όταν βρίσκεται Pokémon κοντά σου…

Το παιχνίδι έγινε η πιο δημοφιλής εφαρμογή για smartphone στις ΗΠΑ μέσα στις τρεις πρώτες μέρες που διατέθηκε, ανεβάζοντας τη χρηματιστηριακή αξία της Nintendo κατά 63,7%, στα 28 δισεκατομμύρια δολάρια!...

To Pokémon Go κέρδισε αμέσως και τους πλούσιους και διάσημους, όπως ο ιδιοκτήτης Porsche 918 Spyder του video που ακολουθεί, ο οποίος έσπευσε να βγει για κυνήγι Pokémon με το hypecar του, δίνοντας το «καλό» παράδειγμα…

[Πηγή: Jalopnik]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube