Κυκλοφόρησαν οι πρώτες McLaren P1 GTR με πινακίδες [video]

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες McLaren P1 GTR με πινακίδες [video]

Η McLaren P1 GTR δεν προοριζόταν για τον δρόμο, αλλά αποκλειστικά για την πίστα. Όμως ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες P1 GTR με πινακίδες.

Από τους 40 ιδιοκτήτες McLaren P1 που μπόρεσαν να αποκτήσουν και την P1 GTR, αρκετοί ήταν αυτοί που ήθελαν να την έχουν πινακιδωμένη, και όχι αποκλειστικά για πίστα.

Έτσι, σε αντίθεση με άλλα hypercars που από το εργοστάσιο προορίζονταν πραγματικά για χρήση σε πίστα και μόνο, όπως η Ferrari FXX K και η Pagani Zonda R, στην περίπτωση της McLaren P1 GTR η βρετανική εταιρία ήθελε να ικανοποιήσει και όσους ήθελαν να την οδηγούν στο δρόμο. Έτσι ήταν γνωστό από νωρίς ότι κάποιες P1 GTR θα υποστούν τις κατάλληλες επεμβάσεις για να βγάλουν άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες. Οι μετατροπές θα πραγματοποιούνταν από την Lanzante Motorsport.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι πρώτες πινακιδωμένες McLaren P1 GTR παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους πριν από λίγες μέρες. Συγκεκριμένα στις 28 Απριλίου μια μαύρη P1 GTR ξεφορτώθηκε από πλατφόρμα σε συνεργάτη της φίρμας στην Ολλανδία, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο μια πορτοκαλί βρέθηκε στο Μονακό. Παρότι βρίσκονται εκτός Ην. Βασιλείου, και οι δύο φέρουν αγγλικές πινακίδες. Άλλωστε υπάρχει πιθανότητα να έχουν πάρει μόνο στην πατρίδα τους έγκριση τύπου για κυκλοφορία στον δρόμο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube