Κορωνοϊός: Έκτακτα μέτρα για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Κορωνοϊός: Έκτακτα μέτρα για το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Συστάσεις των οργανωτών προς τους εκθέτες καθώς η επιδημία έχει φτάσει ήδη στην Ευρώπη.

Οι διοργανωτές της έκθεσης της  Γενεύης ζήτησαν από εκθέτες από περιοχές που έχουν μολυνθεί από κορωνοϊό να ελέγξουν το προσωπικό τους για τυχόν συμπτώματα πριν φτάσουν στην Ελβετία.

Οι διοργανωτές δήλωσαν επίσης ότι θα εντείνουν τον καθαρισμό και την απολύμανση στον χώρο της έκθεσης, στο συνεδριακό κέντρο Palexpo δίπλα στο αεροδρόμιο της Γενεύης.

Η Γενεύη θα φιλοξενήσει την έκθεση την επόμενη εβδομάδα, αλλά οι περιορισμοί στα ταξίδια έχουν προκαλέσει αναβολή ή ακύρωση άλλων εκθέσεων, όπως το Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητών Συγκοινωνιών στη Βαρκελώνη, το φεστιβάλ Light + Building της Φρανκφούρτης και το Auto Show του Πεκίνου.

«Στο πλαίσιο της επιδημίας του κορωνοϊού που πλήττει την Κίνα, το Palexpo παρακολουθεί προσεκτικά την κατάσταση και τις πιθανές επιπτώσεις της», ανέφεραν οι οργανωτές της έκθεσης.

«Οι διοργανωτές προτρέπουν τους εκθέτες που προέρχονται από επικίνδυνες περιοχές να εξασφαλίσουν ότι το προσωπικό τους θα περάσει τους απαραίτητους ελέγχους και δεν θα έχουν συμπτώματα μόλυνσης τις 14 ημέρες πριν από την άφιξή τους στην Ελβετία, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος διάδοσης της λοίμωξης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το Palexpo δήλωσε ότι βρίσκεται σε τακτική επαφή με τους υπαλλήλους της ελβετικής υγειονομικής περίθαλψης και τον ιατρικό σύμβουλό της για την ανάπτυξη ενός σχεδίου υγειονομικής δράσης, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί σε πραγματικό χρόνο.

Η έκθεση της Γενεύης θα περιλαμβάνει επισκέπτες και εκθέτες από περιοχές που έχουν πληγεί σοβαρά από τον ιό, όπως η βόρεια Ιταλία, αλλά και η Κίνα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube